Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Γιώργος Γιαννιάς: “Τα ραδιόφωνα μέχρι σήμερα έχουν αδικήσει πολλά τραγούδια”

Giorgos-Giannias-Interview-SLIDE


Ο Γιώργος Γιαννιάς σχολιάζει το ραδιόφωνο, τις playlist και
τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς!
Σε συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει πριν από λίγο καιρό και σε σχετική ερώτηση που του έγινε, ο γνωστός τραγουδιστής υποστήριξε πως το ραδιόφωνο έχει αδικήσει τραγούδια, αλλά υπήρξαν και φορές που έκανε σωστά τη δουλειά του.
Επίσης, εξέφρασε την επιθυμία του οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί να ακούνε προσεκτικά όλες τις δουλειές και να βάζουν τον κόσμο να αποφασίσει, χωρίς  να υπάρχει playlist.
Συγκεκριμένα ανέφερε:
«Πιστεύω πως τα ραδιόφωνα γενικότερα σε όλη τους την διαδρομή από τα παλιά χρόνια μέχρι σήμερα έχουν σίγουρα αδικήσει κάποια τραγούδια, έχουν κάνει όμως και πολλές φορές σωστά την δουλειά τους… είναι κάπου στη μέση η κατάσταση! Εγώ θα ήθελα οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί να ακούνε προσεκτικά όλες τις δουλειές και πραγματικά να βάζουν τον κόσμο να αποφασίσει και να μην υπάρχει αυτή η ροή του playlist «όχι αυτό θα στηρίξουμε, έτσι πρέπει»! Όπως γινόταν πιο παλιά ήταν πιο σωστά, αφήνανε τα τραγούδια στον κόσμο και τα έκανε εκείνος επιτυχίες και σαφώς μετρούσαμε περισσότερες επιτυχίες! Πιστεύω γενικότερα πως πρέπει να δίνει περισσότερο χρόνο το ραδιόφωνο στο να ασχολείται με τις δουλειές των καλλιτεχνών.»
http://www.tralala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου