Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

My Excuse για τη συμμετοχή τους στο LAV της Άννας Βίσση: «Δεν ήταν κάτι που θέλαμε να κάνουμε!!»

my-excuse


Σε συνέντευξη που μας παραχώρησαν πρόσφατα, οι My Excuse μίλησαν για τη συνεργασία τους με την Άννα Βίσση και τις εμφανίσεις τους στο LAV.

Όπως είναι γνωστό, το συγκρότημα είχε ξεκινήσει εμφανίσεις στο πλευρό της Άννας Βίσση στην αρχή της σαιζόν. Ωστόσο, εντελώς ξαφνικά αποχώρησαν από το σχήμα… Σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου του tralala.gr, εξήγησαν για ποιο λόγο διέκοψαν τόσο απότομα τις εμφανίσεις τους και τη συνεργασία τους με τη γνωστή τραγουδίστρια.
Χαρακτηριστικά δήλωσαν: «Δεν ήταν κάτι που θέλαμε, αλλά αποφασίσαμε να το κάνουμε γιατί ήταν το μόνο «βήμα» στην Ελλάδα που θα μας προσέφερε την εμπειρία που χρειαζόμαστε, το να συνηθίζουμε να παίζουμε μπροστά σε μεγάλο κοινό, σε μεγάλο stage, κάτω από επαγγελματικές συνθήκες και σε σταθερή βάση. Είναι αλήθεια ότι το κοινό ήταν πολύ διαφορετικό από το κοινό που έχουμε συνηθίσει στα live μας αλλά πήραμε πολύ θετικό feedback! Ήταν μια πολύ όμορφη και ιδιαίτερη συνεργασία και πήγε πολύ καλά όσο κράτησε. Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι που το δοκιμάσαμε και από τα θετικά που αποκομίσαμε.»
http://www.tralala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου