Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Ο STAN παρουσιάζει το νέο του CD με τίτλο " Να μ' ερωτευτείς" !

Ο STAN παρουσιάζει το νέο του CD με τίτλο  Να μ ερωτευτείς !

Την ημέρα της ονομαστικής εορτής του Stan επέλεξε η δισκογραφική εταιρεία Minos Emi για την επίσημη κυκλοφορία του νέου του ολοκληρωμένου album «Να μ' ερωτευτείς».


Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 20.30 ο νεαρός ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης θα βρίσκεται στο κατάστημα Public του Athens Metro Mall για να παρουσιάσει τα καινούργια του τραγούδια.Την εκδήλωση θα συντονίσει ο παραγωγός του ΔΡΟΜΟΣ FM 89,8 Θέμης Γεωργαντάς.Το «Να μ' ερωτευτείς» περιέχει 12 τραγούδια μεταξύ των οποίων το τελευταίο του single «Παιχνίδια ερωτικά», τις μεγάλες του επιτυχίες «Σε θέλω εδώ» και «Λόγια κομμάτια» σε συνεργασία με τους Playmen, καθώς και μοναδικές συνεργασίες - έκπληξη με ονόματα όπως Χάρης Βαρθακούρης, Τάκι Τσαν, Μέλισσες, Snik και OGE.


Ο δεύτερος δίσκος του Stan είναι γεγονός και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 20.30 θα τον μοιραστεί μαζί με τους φίλους του, τους θαυμαστές του και τους ακροατές του ΔΡΟΜΟΣ FM 89,8, με τραγούδια, δίνοντας δώρα και ευχαριστώντας όλους όσους βρίσκονται δίπλα του και τον στηρίζουν. «Να μ' ερωτευτείς» μας λέει ο Stan και συνεχίζει την πορεία του προς την κορυφή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου