Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Χρόνια Πολλά Βίκυ....

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Βικυ Νασιου Τριτο, χαμογελάει, γάμος, λουλούδι, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά της Κρήτης και εκεί έκανε και τα πρώτα βήματά της στο τραγούδι.

Δεν είναι το μικρό κορίτσι που θα στεκόταν με μια βούρτσα μπροστά σε ένα καθρέφτη και θα τραγουδούσε, αλλά στην εφηβεία το μικρόβιο της μουσικής σιγά-σιγά μπήκε μέσα της.
Αρχικά ήταν κάποιες σχολικές παραστάσεις και μουσικές εκδηλώσεις και λίγα χρόνια μετά αποφασίζει να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο του τραγουδιού.
Η πρώτη επαφή ήταν με ροκ διάθεση, ενώ η συνέχεια κινήθηκε σε πιο λαϊκά μονοπάτια.
Έτσι δεν φαντάζει παράξενο, όταν αγαπάει εξίσου δύο τραγούδια που εκ πρώτης όψεως ακούγονται τόσο διαφορετικά, το "Δημοσθένους λέξις" του Σαββόπουλου και το "Ράγισα" της Πίτσας Παπαδοπούλου.
Το ταξίδι της στην μουσική συνδυάζεται με ένα ταξίδι σε όλη την Ελλάδα αφού έχει κάνει εμφανίσεις σε πολλά και διαφορετικά σημεία της χώρας από την Κομοτηνή ως την Κρήτη, από την Σκιάθο ως την Κάρπαθο και πολλούς ενδιάμεσους σταθμούς.
Οι συνεργασίες που μετράει στο ενεργητικό της είναι με μεγάλα και καταξιωμένα ονόματα του χώρου όπως: Δημητρίου, Τερλέγκας, Μελάς, Ίμβριος, Αδαμαντίδης, Ιακώβου, Φουρέϊρα, Κωστόπουλος, Βασιλείου, Σπυράκος, Βολάνης, Τριαντάφυλλος, Παπαδοπούλου Λ. Φωτιάδης, Πρόδρομος, Στανίση και πολλού ακόμη, από τους οποίους δεν της έχουν μείνει μόνο οι συνεργασίες μαζί της, αλλά και οι συμβουλές που τις έδωσαν.


Αούστε το νεο της τραγούδι 'Και βάφομαι'

Σήμερα  γιορτάζει τα γενεθλια της και εμείς της ευχόμαστε κάθε ευτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο!!!
Βίκυ μας πολύχρονη!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου