Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Έρχονται να τους βγάλουν όλους «Knock Out»!



Οι «Knock Out» είναι ένα νέο συγκρότημα που
έχει μεγάλη απήχηση στη νεολαία. Ο Zanis και ο Ρήγας, δύο παιδιά που εδώ και λίγους μήνες έχουν μπει δυναμικά στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, υπόσχονται πολλές επιτυχίες και μεγάλες εκπλήξεις.

Οι έως τώρα συνεργασίες τους έγιναν αντικείμενο συζήτησης στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια και προκάλεσαν το ενδιαφέρον του κοινού. Άλλωστε, τους έχουν ξεχωρίσει δύο «φαινόμενα»: Η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης, με τους οποίους έχουν συνεργαστεί, όπως εξάλλου και με τον Γιώργο Τσαλίκη κ.ά.. Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν και τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του ντουέτου με τον Σταμάτη Γονίδη «Έχεις θέματα».

Παραγωγός του συγκροτήματος είναι ο Χριστόδουλος Σιγανός, ο οποίος πρόκειται να το απογειώσει, καθώς μας έχει αποδείξει επανειλημμένα πως γνωρίζει καλύτερα από όλους πώς να αναδεικνύει καλλιτέχνες. Κι επειδή τα καλά νέα πρέπει να μαθαίνονται και… εκτός, οι «Knock Out» μαζί με τον παραγωγό τους θα αναχωρήσουν σύντομα για το εξωτερικό, όπου θα συλλέξουν ερεθίσματα και ιδέες για το ομώνυμο single τους.

Με τέτοια δείγματα, ένα είναι σίγουρο: οι «Knock Out» ήρθαν για να μείνουν! Έχουν ήδη ξεκινήσει να δυναμιτίζουν την εγχώρια σκηνή και τα καλύτερα ασφαλώς έρχονται…!


http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου