Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Θύμα ρατσισμού δηλώνει η Κατερίνα Στικούδη


«Δε μπορούμε να αρέσουμε σε όλους»


Η πολυτάλαντη Κατερίνα Στικούδη (τραγουδίστρια, παρουσιάστρια και μοντέλο) σε συνέντευξη της στο περιοδικό ΕΓΩ μίλησε για τις κατά καιρούς επιθέσεις, κριτικές και ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχτεί.

Συγκεκριμένα είπε: «Έχω δεχθεί σχόλια, κριτική, δυσαρέσκεια και ρατσισμό. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, ούτε περιμένω να μου στήσουν λάβαρα και να μου πουν «συγχαρητήρια». Δύσκολα υπάρχει παρθενογένεση στη μουσική». Η πολυτάλαντη Κατερίνα Στικούδη (τραγουδίστρια, παρουσιάστρια και μοντέλο) σε συνέντευξη της στο περιοδικό ΕΓΩ μίλησε για τις κατά καιρούς επιθέσεις, κριτικές και ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχτεί.
Συγκεκριμένα είπε: «Έχω δεχθεί σχόλια, κριτική, δυσαρέσκεια και ρατσισμό. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, ούτε περιμένω να μου στήσουν λάβαρα και να μου πουν «συγχαρητήρια». Δύσκολα υπάρχει παρθενογένεση στη μουσική». Συγκεκριμένα είπε: «Έχω δεχθεί σχόλια, κριτική, δυσαρέσκεια και ρατσισμό. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, ούτε περιμένω να μου στήσουν λάβαρα και να μου πουν «συγχαρητήρια». Δύσκολα υπάρχει παρθενογένεση στη μουσική».


http://www.kokoria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου