Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Εντυπωσιακή η πρεμιέρα του Νίκου Βέρτη και μια ανθοδέσμη που τον συγκίνησε

Εντυπωσιακή η πρεμιέρα του Νίκου Βέρτη και μια ανθοδέσμη που τον συγκίνησε

Ο Νίκος Βέρτης επέστρεψε στο σπίτι του.

Επέστρεψε σε ένα μαγαζί που για αρκετές σεζόν κρατάει συντροφιά σε χιλιάδες φίλους απο Ελλάδα και εξωτερικό που σπεύδουν να τον δουν και να τον ακούσουν. ...

Σε ένα εκπληκτικό stage με άψογο ήχο και γραφικά ( βλέπε Κωνσταντίνος Γαρίνης πίσω απο όλο αυτό) ο λαικός ερμηνευτής λίγο μετά τη 01.50 τα ξημερώματα άρχισε να εμρηνεύει το " Άν είσαι ένα αστέρι" και το κοινό τον αποθέωσε. Η Αλεξάνδρα Κατσαίτη επιμελήθηκε το ντύσιμο του καλιτέχνη που φόρεσε σακάκι σε αποχρώσεις σκούρες μπλε και μαύρο παντελόνι. Στο καμαρίνι του καλλιτέχνη απο νωρίς έφτασαν φίλοι και συνεργάτες να του ευχηθούν καλή σεζόν μιας και το σχήμα θα πάει μέχρι και τις πρώτες μέρες του 2013. Αυτό που μου έκανε εντύπωση μιας και βρέθηκα στο καμαρίνι του Νίκου ως φίλος και οχι ως δημοσιογράφος είναι οι δεκάδες ανθοδέσμες που δέχτηκε απο σημαντικά προσωπα της δισκογραφίας και της τέχνης. Είδα την Ελένη Τώρου και χάρηκα πολύ πολύ , τον αδερφό του Νίκου τον Δημήτρη, τους στενούς συνεργάτες του καλλιτέχνη. Όλοι σαν μια οικογένεια. Αυτό είναι το συστατικό της επιτυχίας να ξέρετε.
Συνεχίζω λοιπόν.  Δε θέλω να μπω σε μια διαδικασία να μεταφέρω ονόματα γιατί δεν έίμαι εξουσιοδοτημένος. Το μόνο που θα μοιραστώ μαζί σας είναι τα λουλούδια που έστειλε ο μοναδικός Τόλης Βοσκόπουλος με ένα μήνυμα γλυκήτατο που έλεγε χαρακτηριστικά: " Νικολάκη μου να σκίσεις και να έχεις πολλές επιτυχίες". Αυτό τον Νίκο τον συγκίνησε πολύ μιας και δηλώνει θαυμαστής του μεγάλου μας τραγουδιστή. Μαζί του στο μαγαζί είδαμε την Τάμτα, τον Δημο Μπέκε, τον Νίκο Απέργη και της Καδή, Ευδοκία και Χανδρή. Καλή επιτυχία σε όλο το σχήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου