Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Ξεφάντωσε ο Λευτέρης Πανταζής με Κοντολάζο-Στανίση-Σαμπρίνα λίγο πριν την πρεμιέρα του με Παπαρίζου και Νατάσα

Ξεφάντωσε ο Λευτέρης Πανταζής με Κοντολάζο-Στανίση-Σαμπρίνα λίγο πριν την πρεμιέρα του με Παπαρίζου και Νατάσα
Έχει προκαλέσει πανικό στη δυτική όχθη με μόλις 2 εδομάδες λειτουργίας. Ο λόγος για το MAΈχει προκαλέσει πανικό

στη δυτική όχθη με μόλις 2 εβδομάδες λειτουργίας. Ο λόγος για το MAYA MAYA όπου δύο θρυλικά ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης η Κατερίνα Στανίση και ο Δημήτρης Κοντολάζος έγιναν δεκτά με ενθουσιασμό από το κοινό και με το πρόγραμμά τους κέρδισαν τις καλύτερες κριτικές. 

...
 Μαζί με την εκρηκτική Σαμπρίνα, οι τρεις καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παρουσίασαν ντουέτα που ετοίμασαν με πολύ μεράκι!
Την φίλης της Κατερίνα Στανίση έσπευσε να απολαύσει και η Έλντα Πανοπούλου. Όταν δε η Κατερίνα κατέβηκε από τη σκηνή για να τη χαιρετήσει από κοντά, οι ρόλοι αντιστράφηκαν, έδωσε στην Έλντα το μικρόφωνο και έριξε ένα ζεϊμπέκικο χορό που καταχειροκροτήθηκε.Y
Στο MAYAMAYA βρέθηκε και ο Λευτέρης Πανταζής που δηλώνει fanτου νυχτερινού κέντρου και με χαρά αφιέρωσε μερικές από τις τεράστιες επιτυχίες του στο κοινό που τον αποθέωσε.
Το πρόγραμμα του MAYAMAYA τα είχε όλα: από τις disco’70’s μεγάλες επιτυχίες της GloriaGaynor, των Abba, MichaelJacksonκ.α. από το συγκρότημα Prestige, μέχρι δυνατά ελαφρολαϊκά σουξέ της εποχής από τον Απόστολο Δέζη και τη Σίσσυ Σακκά, αλλά και  κρητικά τραγούδια από το δεξιοτέχνη στη λύρα Αντώνη Χαβαδάκη.
Και βέβαια όταν ακούστηκαν τα «Σε έχω κάνει Θεό»,«Μυστικέ μου έρωτα» και«Συγνώμη κύριε ποιος είστε ;» από την Κατερίνα Στανίση, και «Δεν μ’ αγαπάς»,«Εγώ δεν ήμουνα αλήτης» και «Το κορίτσι απόψε θέλει» δια στόματοςΔημήτρη Κοντολάζου…κουνήθηκε το μαγαζί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου