Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Νάντια Μπουλέ- Demy -Νίκος Βουρλιώτης. . Συνεργασία έκπληξη!

Νάντια Μπουλέ- Demy -Νίκος Βουρλιώτης Ένωση

Το θρυλικό μιούζικαλ «Fame» πρόκειται να ανέβει για πρώτη φορά στην Ελλάδα

σε μια άκρως ελπιδοφόρα παραγωγή που θέτει τον πήχη των θεατρικών παραστάσεων πολύ ψηλά.


Στα πλαίσια αυτά, έγιναν κάποιες επαφές, ώστε το cast του συγκεκριμένου project να περιλαμβάνει ηχηρά ονόματα που να έχουν σχέση με τη μουσική, το τραγούδι και την υποκριτική και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Yupiii, το cast του «fame» αποφασίστηκε και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα είναι η Νάντια Μπουλέ, η Demy, ο Κωνσταντίνος Λάγκος (από τη σειρά του Mega “Κλεμμένα όνειρα”), ο Ησαΐας Ματιάμπα, η Άντα Λιβιτσάνου, η Σοφία Κουρτίδου, ο Νίκος Βουρλιώτης, αλλά και η Αλέκα Κανελλίδου.

Το Yupiii επικοινώνησε μάλιστα με τη Νάντια Μπουλέ, η οποία επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ: «Ναι, ισχύει ότι θα είμαστε στο “Fame”. Βρισκόμαστε σε έναν πυρετό προετοιμασίας και συνεχόμενες πρόβες. Είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό!» παραδέχτηκε η δημοφιλής παρουσιάστρια.

Το «Fame» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 12 Δεκεμβρίου 2012, στο χώρο του «Ελληνικού Κόσμου», στην Πειραιώς. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Θέμις Μαρτσέλου. Το συγκεκριμένο μιούζικαλ αναμένεται να είναι το απόλυτο μουσικό event της χρονιάς, αφού όλοι οι άνθρωποι στην παραγωγή έχουν ως πρωταρχικό στόχο «να είναι μία παράσταση πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει πηγή στο Yupiii.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου