Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Το Newspistol στα παρασκήνια της πρεμιέρας του Πάνου Κιάμου που σάρωσε παρά την οικονομική κρίση.

Το Newspistol στα παρασκήνια της πρεμιέρας του Πάνου Κιάμου που σάρωσε παρά την οικονομική κρίση.


Μαζί του οι Goin Through, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Βασιλική Νταντά και πολλά νέα ταλαντούχα παιδιά.
Το φωτογραφικό υλικό είναι πίσω απο την σκηνή ( δικό μου) την στιγμή που οι καλλιτέχνες έδειναν συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και της Σταματίνας Τσιμτσιλή. ...
Στη 01.35 αυτό που έγινε στην πίστα δε περιγράφεται. 1000 ατομα με κομφετί, φωτιές, δυνατό χειροκρότημα και κραυγές υποδεχόντουσαν τον Πάνο Κιάμο σε μια έναρξη που θα θυμάται στην καριέρα του για πολύ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απο τον καλλιτέχνη δεν έφτανε. Νωρίτερα λίγο μετά τη 01.00 ο NIVO με την μπάντα του αποθεωνόταν και έδειχνε οτι είναι στα καλύτερα του. Λευτέρης Πανταζής, Κατερίνα Στικούδη, Στράτος Τζώτζογλου, Τόνι Μαυρίσης, Γιώργος Χειμωνέτος, Σάσα Μπάστα, Γιώργος Σατσίδης, Γιώργος Γιασεμής ήταν μερικά απο τα επώνυμα άτομα που είδαμε μέσα στο μαγαζί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Η Ελευθερία Ελευθερίου με σέξι εμφάνιση απέδειξε οτι είναι πολύ hot κορίτσι και η Βασιλική Νταντά με πολλούς φίλους να έχουν έρθει απο την Θεσσαλονίκη, έδωσε ένα άλλο τόνο στο λαικό πρόγραμμά της. Μη το χάσετε λοιπόν. Πάμε ΠΑΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΑΜΟ όπως λέει και το διαφημιστικό του μαγαζιού. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα σας εχουμε αποκλειστικό υλικό απο την πίστα και πλόυσιο φωτογραφικό υλικό.
http://www.newspistol.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου