Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Στα καλύτερά του ο Κωνσταντίνος Γαλανός



Το νέο του τραγούδι συνεχίζει και παραμένει στις πρώτες θέσεις
των ραδιοφωνικών μεταδόσεων εδώ και έντεκα εβδομάδες δημιουργώντας τα πιο αισιόδοξα μηνύματα για τον ίδιο αλλά και για τους συνεργάτες του. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Γαλανό που όπως όλα δείχνουν διαγράφει καταπληκτική χρονιά για την καριέρα του.

Ο τίτλος του «Όλα» δικαίως και ταυτίζεται με τον Κωνσταντίνο καθώς το τραγούδι του συνεχίζει να έχει ανοδική πορεία δημιουργώντας κλίμα εορταστικό τόσο στο «Romeo» όπου εμφανίζεται όσο και προσωπικά για τον ίδιο που ήδη ξεκίνησε να ηχογραφεί την συνέχεια του δίσκου, με τραγούδια που δικαίως θα έχουν ανταγωνισμό πρωτιάς το ένα με το άλλο.

Φαινόμενο και κρυφό ταλέντο, τον αποκαλούν και ιδιαίτερα όταν την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Γιώργου Τσαλίκη «στο υπογράφω» που έγραψε ο ίδιος όταν και άφησε το μικρόφωνο για να αποτυπώσει τις σκέψεις του σε ένα χαρτί μέσα σε ένα απόγευμα. Μια κιθάρα ήταν αρκετή όπως βλέπετε στην κεντρική φωτογραφία για να παρουσιάσει το εν λόγο τραγούδι στον Γιώργο Τσαλίκη και στις επόμενες ώρες η συνεργασία τους επικυρώθηκε μέσα στο studio.

Αρχές τις καινούργιας χρονιάς «Όλα» θα είναι έτοιμα για να κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Γαλανού σε παραγωγή του Αντρέα Γιατράκου.

http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου