Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Θα μας τρελάνουν; Ανακοίνωση οτι ο Νότης Σφακιανάκης συνεχίζει στην Ιερά Οδό. Απίστευτο παρασκήνιο.

Θα μας τρελάνουν; Ανακοίνωση οτι ο Νότης Σφακιανάκης συνεχίζει στην Ιερά Οδό. Απίστευτο παρασκήνιο.


Τελικά με επίσημη ανακοίνωση παραμένει μέχρι νεωτέρας στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός το πρόγραμμα που παρουσιάζει ο Νότης Σφακιανάκης και οι συνεργάτες του...

Αυτά τα δήλωσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης : "Προς διάψευση όλων των καλοθελητών, που πάντα μιλούν εξ' ονόματος άλλων, σας ενημερώνω ότι μαζί με τους συνεργάτες μου, είμαι και θα είμαι ως το τέλος της περιόδου, στην Ιερά Οδό.

"Nότης Σφακιανάκης"
'Οταν λέμε τέλος περιόδου τι εννοούμαι; Πως απο το ράγισμα στο γυαλί , έρχεται η επιστροφή στο μαγαζί που τα τσούγκρισε ο Νότης; Σίγουρα υπάρχει φωτιά σ αυτή την υπόθεση και σας το λέω με βεβαιότητα 200%. Μίλησα με τρία ατομα απο την απο την ορχήστρα του Νότη και με ένα άτομο που είναι βασικός συντελεστής στο πρόγραμμα που παρουσιάζει φέτος ο Ν.Σφακιανάκης με την Φανή Δρακοπούλου και την Πινελόπη Αναστασοπούλου. Τα είχαν μαζέψει να φύγουν. Είχαν βρει στέγη να πάνω στο πρώην Έναστρον. Αλλά κάποιοι λόγοι άγνωστοι τους κρατάνε πίσω στην επιχείρηση του κύριου Μαρασούλη. Ώς επαγγελματίας ο γνωστός καλλιτέχνης ίσως κάνει γιορτές και φύγει μετά. Αλλά το ίσως δεν είναι ρεπορτάζ. Και υποθέσεις απο εδω΄δε θα κάνουμε. Μένουμε στην ανακοίνωση του καλλιτέχνη και το μέλλον θα δείξει.
http://www.newspistol.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου