Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Νίκος Μακρόπουλος Η συνεργασία -έκπληξη με τον Αλέξανδρο Ρήγα!

Νίκος Μακρόπουλος


Ο Νίκος Μακρόπουλος, έχοντας στις αποσκευές του την νέα δισκογραφική του δουλειά που
κυκλοφορεί από την Sony Music, επιστρέφει στο "FIX" της λεωφόρου Συγγρού σε μια συνεργασία - έκπληξη με την υπογραφή του Αλέξανδρου Ρήγα.

Το πρόγραμμα πλαισιώνουν ταλαντούχοι καλλιτέχνες αλλά και μία μουσικοχορευτική παράσταση σε stand up comedy ύφος με τίτλο ‘ΟΝΤΙΣΙΟΝ’. Τη παράσταση υπογράφουν ο Αλέξανδρος Ρήγας, ο Στέλιος Κάτσαρης και ο Παντελής Καναράκης ενώ πρωταγωνιστούν δημοφιλείς ηθοποιοί που υπόσχονται στιγμές αστείρευτου γέλιου.


Μέσα από σκηνές έντονου χιούμορ και stand up comedy, το σενάριο πραγματεύεται την ιστορία νέων ανερχόμενων καλλιτεχνών οι οποίοι παρουσιάζονται στην οντισιόν νυχτερινού κέντρου για να διεκδικήσουν το δικό τους μερίδιο δόξας! Μέσα από αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια, οι καλλιτέχνες προσπαθούν να κατακτήσουν με το ταλέντο τους τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου (Γ. Μποσταντζόγλου) και το μαέστρο της παράστασης (Σ. Καλυβάτση) ευελπιστώντας ότι θα καταφέρουν να γίνουν επιτέλους και αυτοί μέρος του καλλιτεχνικού συστήματος και της μουσικής “διαπλοκής”…

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μποσταντζόγλου, Σωτήρης Καλυβάτσης, Σοφία Βογιατζάκη, Νατάσα Καλογρίδη, Λευτέρης Ελευθερίου, Ζώγια Σεβαστιανού, Βίκυ Κάβουρα, Υακίνθη Παπαδοπούλου, Ευθύμης Ζησάκης & Στέλιος Κάτσαρης


Μετά το τέλος της ΟΝΤΙΣΙΟΝ, την σκυτάλη παραλαμβάνει ο Νίκος Μακρόπουλος που θα απογειώσει την διασκέδαση με τις δικές του επιτυχίες.

Η πρεμιέρα του σχήματος αναμένεται να πραγματοποηθεί την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου.
http://www.yupiii.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου