Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Παράταση στην επιτυχία για Καρρά - Πάολα - Παντελίδη

Παράταση στην επιτυχία για Καρρά - Πάολα - Παντελίδη


Το TEATRO καταφέρνει σε πολύ δύσκολους οικονομικά καιρούς να είναι μια επιχείρηση που
εκτός απο διασκέδαση προσφέρει θέσεις εργασίας και δείχνει όσο και αν είναι ρίσκο ή πρόκληση να το λέμε να μην την αγγίζει η κρίση. ...
Θα μου επιτρέψεται να πω εδώ οτι η επιτυχία σαφώς οφείλεται στον Βασίλη Καρρά που είναι ένας απο τους σημαντικότερους λαικούς ερμηνευτές τα τελευταία είκοσι χρόνια. Ανήκει και στην Πάολα που με την αυθεντικότητά της και τα σουξέ που έχει κάνει απογειώνει το κέφι του κόσμου. Μερίδιο σαφώς δικαιούται και ο Παντελής Παντελίδης που κατάφερε μέσα σε έξι μήνες να είναι το νούμερο ένα πρωτοεμφανιζόμενο άτομο με εκατομμύρια views στο youtube. Η Ελισσάβετ Σπανού που έχει ανοδική πορεία στην καριέρα της. Και Ο Βαλεντίνο που δε θέλει συστάσεις.  Αλλά θα μείνω και στον επιχειρηματία τον Κώστα Μπερτάκη που εκτός απο πολύ καλός μου φίλος είναι καλός και έντιμος επιχειρηματίας. Δε του αρέσει να προβάλλεται και νομιζω μια ή δυο φορές τον έχουμε δει σε κάποια δημόσια εμφάνιση.  Μπαίνει μπροστά σε όλους αρκεί να είναι καλά το προσωπικό του και οι καλιτέχνες. Απο το μεσημέρι κάθε μέρα και για δέκα-δώδεκα ώρες είναι στο γραφείο του και με τους μετρ του μαγαζιού κάνουν συσκέψεις για να εξυπηρετήσουν το κοινό που απο τώρα ψάχνει τραπέζια για τον Μάρτιο.
 Αυτή ήταν και η αφορμή να δώσει παράταση τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Απριλίου στο πετυχημένο σχήμα. Άν δεν έχεις καλό υλικό σαφώς δεν κάνεις πρωταθλητισμό. Αλλά αν δεν υπάρχει το πρόσωπο κλειδι να τα ρυθμίσει όλα αυτά με το επιτελείο του πιστέψτε με επειδή το ζώ δίνει μάχη να είναι ευχαριστημένα περίπου 3000 άτομα κάθε Παρασκευή και Σάββατο καταλαβαίνεται οτι τίποτα δε θα ήταν τόσο όμορφο και στην κορυφή. Μένουμε λοιπόν στην είδηση οτι το πιο πετυχημένο σχήμα τουλάχιστον της δεκαετίας συνεχίζει ακάθεκτο τις εμφανίσεις του και ίσως κάποιες μέρες το δούμε να κάνει και έκτακτες εμφανίσεις και παραπάνω απο δύο φορές την εβδομάδα.
http://www.newspistol.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου