Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Αγγελική Ηλιάδη- Κυριάκος Παπαδόπουλος και Ηλίας Φιλίππου ετοιμάζονται για την Ελληνική υπέρβαση.

Αγγελική Ηλιάδη- Κυριάκος Παπαδόπουλος και Ηλίας Φιλίππου ετοιμάζονται για την Ελληνική υπέρβαση.


Η Αγγελική Ηλιάδη θα μιλήσει Ελληνικά. Το είπε σε συνεντευξή της. Δίπλα της έχει το πιο δυνατό δίδυμο σε σύνθεση και στίχο......

Η ερμηνεύτρια έκανε την έκπληξη με τη συμμετοχή της στον ελληνικό τελικό της Eurovision. Ποιος θα περίμενε εξάλλου έναν λαϊκό καλλιτέχνη να βρίσκεται σε αυτήν τη λίστα. Να όμως που η Αγγελική είναι εδώ για να διαψεύσει τις υποθέσεις μας…
Διαβάστε όλα όσα μας είπε για το τραγούδι και τη συμμετοχή της!
Πώς αποφάσισες να συμμετάσχεις στη Eurovision;
Δεν είχα σκεφτεί στο παρελθόν το ενδεχόμενο να συμμετέχω σε ένα διαγωνισμό σαν την Eurovision. Η παρούσα φάση, με βρίσκει με πολύ δημιουργική διάθεση και ανοιχτή σε νέες ιδέες και προκλήσεις. Έτσι όταν η εταιρεία μου, η Platinum Records, μου πρότεινε τη συμμετοχή, θεώρησα ότι θα είναι μεγάλη τιμή να εκπροσωπήσω τη χώρα μου εφόσον το κοινό με επιλέξει.
Πες μας δυο λόγια για το τραγούδι. Θα είναι λαϊκό ή κάτι εντελώς διαφορετικό;
Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι. Θέλαμε από την αρχή να βρεθεί το κατάλληλο τραγούδι και βρέθηκε! Δύο από τους καλύτερους στη χώρα μας, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στη σύνθεση και ο Ηλίας Φιλίππου στο στίχο, μου χάρισαν ένα μοναδικό κομμάτι! Βασικό του στοιχείο είναι ο καθαρά ελληνικός του ήχος. Κινείται όντως σε λαϊκά μονοπάτια, συνδυάζει όμως πολλά διαφορετικά ακούσματα, ενώ το χαρακτηρίζει μια ρυθμική ροκ δυναμική! Θα καταλάβετε μόλις το ακούσετε. Ελπίζω, όσοι αγαπούν το ελληνικό τραγούδι να αγαπήσουν και αυτό!
Ποια είναι τα σχέδιά σου για τον ελληνικό τελικό;
Ανυπομονώ για τον εθνικό τελικό, όχι μόνο για να βρεθώ ενώπιον του ελληνικού κοινού με τη δική μου πρόταση για την φετινή Eurovision, αλλά γιατί όλο το show της βραδιάς αναμένεται να είναι πολύ εντυπωσιακό με πάρα πολλές εμφανίσεις άλλων ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών. Είμαι βέβαιη ότι θα είναι μια αξέχαστη βραδιά για όλους μας, κοινό και συμμετέχοντες!
http://www.newspistol.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου