Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Κυριάκος Παπαδόπουλος για Παντελή Παντελίδη: “Θέλει προσοχή γιατί και το μεγάλο μπαμ, μπορεί να σβήσει αμέσως!”

kyriakos_papadopoulos_kentriki


Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μιλά για το φαινόμενο Παντελής Παντελίδης.
Πώς σχολιάζει την επιτυχία που σημειώνει; Πιστεύει ότι θα έχει διάρκεια στο χρόνο;
Σε συνέντευξη που μας παραχώρησε πρόσφατα, ο γνωστός συνθέτης αποκάλυψε ότι είχε δει τον Παντελή Παντελίδη πολύ πριν αρχίσει να κάνει επιτυχία, καθώς του είχαν στείλει τραγούδι του για να το δειγματήσει στην Πάολα! «Άσχετα με το αν τον έμαθε ο κόσμος τώρα τελευταία, εγώ τον είχα ακούσει από το youtube πιο πριν. Μάλιστα μου είχαν στείλει μέσω facebook κάποιο τραγούδι του για να το δειγματήσω στην Πάολα. Το ήξερα το παιδί με την κιθάρα και το έβλεπα, αλλά δεν έδινα τόση σημασία», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Όσο για το αν ο ίδιο πιστεύει πως ο Παντελίδης έχει ταλέντο, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δηλώνει:«Και βέβαια έχει ταλέντο!!! Από τη στιγμή που γράφει τόσο άμεσα και τόσο γρήγορα και μπορεί να αγγίξει την ψυχή του καθενός, βέβαια κι έχει ταλέντο. Ωστόσο, δεν ξέρουμε για πόσο θα το έχει κι αν είναι απλά επίκαιρο. Αυτό θα φανεί στον χρόνο. Μόνο ο ίδιος ξέρει πως θα συνεχίσει κι αν όντως υπάρχει συνέχεια σε όλο αυτό που έχει δώσει στον κόσμο. Θέλει προσοχή, γιατί καμιά φορά ακόμα και το μεγάλο μπαμ, μπορεί να σβήσει αμέσως.»
Τέλος, σχολίασε το γεγονός ότι ο Παντελής Παντελίδης κυκλοφόρησε πολλά τραγούδια μαζί, λέγοντας: «Ο Παντελής Παντελίδης θα μπορούσε αντί σε τρεις μήνες να βγάλει τρία-τέσσερα κομμάτια, να έβγαζε σε τρεις μήνες το ένα και σε τρεις μήνες το επόμενο. Έτσι τα καίει γρήγορα τα κομμάτια του και δεν είναι σωστό αυτό το πράγμα.»
http://www.tralala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου