Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Η μεγάλη επιστροφή του Μ.Παπαματθαίου που... έκλεισε στόματα!!!



Μετά από 1,5 χρόνο απουσίας από τις πίστες της Λάρισας, ο Μιχάλης Παπαματθαίου επιστρέφει
στην πόλη και βάζει φωτιά στη νυχτερινή ζωή της πόλης!
Ο λαϊκός τραγουδιστής, που το κοινό της Λάρισας αγαπά και ακολουθεί χρόνια τώρα έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη Παρασκευή στο Buzios live με ένα πρόγραμμα που ετοιμάστηκε με μεράκι και ορεξη για να διασκεδάσει τους θαμώνες μέχρι "τελικής πτώσης"!
Ο καλλιτέχνης που μας εμαθε ότι μπορεί να βγαίνουμε το Σάββατο και να γυρνάμε στο σπίτι μας της Τρίτη (!) μόνο άπραγος δεν έμεινε το διάστημα που απουσίαζε από την αγαπημένη του πόλη, αφού εμφανιζόταν στη συμπρωτεύουσα και η παρουσία του εκεί στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Η εντυπωσιακή επιστροφή του, αλλά και η λαμπερή πρεμιέρα του είναι οι καλύτερη απάντηση στις "κακές γλώσσες" που έλεγαν ότι η επιστροφή του στην Λάρισα θα είναι ουσιαστικά η καταδίκη του.
Ο κόσμος τον τίμησε και τον αποθέωσε από την πρώτη στιγμή, ενώ διασκέδασε μαζί του μέχρι το πρωί! 
Γατί ο κόσμος ξέρει να αγαπά και να ακολουθεί καλλιτέχνες που σέβονται το κοινό τους και γνωρίζουν όσο λίγοι τι θα πει πραγματική διασκέδαση! Και επειδή "μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις", εμείς σας παραθέτουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη βραδιά της μεγάλης πρεμιέρας για του λογου του αληθές!!!
Να σημειώσουμε ότι ο Μιχάλης Παπαματθαίου θα βρίκσεται στο Buzios live κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.
Πάρτε μια μικρή γευση τι έγινε το βράδυ της πρεμιέρας του!!!

φωτογραφικό υλικό απο το larisanew .gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου