Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Tus: “Με τον Παντελίδη απλά αστειεύομαι. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι”

tus


Ο ανατρεπτικός Tus έδωσε συνέντευξη σε γνωστή
βραδινή εκπομπή και με το δικό του μοναδικό τρόπο, απάντησε με ειλικρίνεια σε όλα.
Ο rapper που μετρά εκατομμύρια views στο Youtube και καταφέρνει κάθε του τραγούδι να γίνεται το θέμα των ημερών, χάρη στον σατυρικό και καυστικό στίχο του, ο Tus, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Όλα Μπάχαλο”.
Έλυσε την απορία πολλών σχετικά με το από που προέρχεται το “Tus”, αποκαλύπτοντας ότι βγαίνει από το επίθετό του, Τούσης κι επειδή στο χωριό του τον φώναζαν από μικρό έτσι, του ‘μεινε.
Αναφέρθηκε στην αρχή της καριέρας του, την επιτυχία στο Youtube και τα εκατομμύρια views που κατακλύζουν κάθε τραγούδι και video clip του, “Ασχολούμαι κυρίως με το να προωθώ τη δουλειά μου στο διαδίκτυο, γιατί τα media ασχολούνται με ανθρώπους πιο ελαφρών ηθών από μένα”.
Τους στίχους που τραγουδά ο ίδιος στα τραγούδια του, τους γράφει αποκλειστικά και πάντα εκείνος γι’ αυτό και του αρέσει να σαρκάζεται μέσα απ’ αυτούς. Πολλά ακούστηκαν για εμμονή του με τον Παντελή Παντελίδη μετά κι από την κυκλοφορία του τραγουδιού “Παντελάκης”, με το οποίο αναφέρεται καθαρά σ’ εκείνον. Σχετικά μ’ αυτό δηλώνει: “Υπάρχουν άνθρωποι τους οποίους κράζω κι άλλοι με τους οποίους κάνω πλάκα. Με τον Παντελίδη αστειεύομαι γιατί είναι στην επικαιρότητα. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι”.
Εκτός αυτών, αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με το Φοίβο και την εταιρία Spicy, αλλά και το πρώτο ραντεβού του με τον γνωστό δημιουργό, στο οποίο όπως χαρακτηριστικά λέει παρευρέθηκε μόνο λόγω σεβασμού προς το πρόσωπό του. Δεν περίμενε να λάβει e-mail από την εταιρία με σκοπό να συνεργαστούν κι αυτό ήταν μεγάλη έκπληξη για τον ίδιο.

http://www.tralala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου