Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Αντύπας- Βανδή- Vegas: Απολογισμός πέντε μηνών στο Posidonio με παράταση εμφανίσεων έως 8 Μαρτίου.

Αντύπας- Βανδή- Vegas: Απολογισμός πέντε μηνών στο Posidonio με παράταση εμφανίσεων έως 8 Μαρτίου.


Καρράς, Κοκκίνου, Πλούταρχος, Αργυρός,Θεοδωρίδου, Παντελίδης, Βέρτης και το σύνολο της σόουμπιζ
πέρασαν απο το νυχτερινό κέντρο του Βασίλη Κοντόπουλου που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη παρά τα όσα ακούστηκαν οτι είχε μια μέτρια πορεία. Τα φαινόμενα απατούν όμως και το μαγαζί πήρε παράταση μέχρι και την μέρα της γυναίκας. ...
Το "Posidonio" ξεκίνησε  λοιπόν τη σεζόν του στις 30 Αυγούστου του περασμένου χρόνου και την ολοκληρώνει στις 8 Μαρτίου, που είναι και η γιορτή της γυναίκας. Πρόκειται για το μοναδικό νυχτερινό κέντρο που δημιουργεί δύο νέα ρεκόρ στο χώρο της διασκέδασης. Το ένα είναι η μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει λειτουργώντας μάλιστα τρία βράδια την εβδομάδα, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο και το άλλο ότι η σεζόν του διαρκεί επτά μήνες.



Και αυτό επειδή όλα τα άλλα νυχτερινά κέντρα λειτουργούν δύο, τρεις, άντε τέσσερις μήνες, παραμένοντας ανοιχτά δύο βράδια την εβδομάδα, Παρασκευή και Σάββατο, ενώ για κάποια υπήρξε εβδομάδα που δούλεψαν μόνο Σάββατο. Το "Posidonio" εξάλλου, κατά γενική ομολογία, είναι το μοναδικό που φιγουράρει σταθερά στην κορυφή της επιτυχίας, έχοντας πάντα την προτίμηση του μεγάλου κοινού.



Η επιτυχία του αυτή οφείλεται στον πολύπειρο επιχειρηματία του, ο οποίος προσφέρει πάντα στον κόσμο πολύ αξιόλογα προγράμματα, ακριβώς αυτά που επιθυμεί να δει και να ακούσει. Δηλαδή ποιότητα στη διασκέδαση με ατελείωτο κέφι και μάλιστα από διακεκριμένους καλλιτέχνες, διατηρώντας πάντα σταθερά χαμηλές τιμές. Τον Βασίλη τον γνωρίζω προσωπικά απο το 1999 και θυμάμαι που μου έλεγε να κρατάω χαμηλούς τόνους στην δουλειά μου και να έχω ήθος. Τόσα χρόνια μετά που συνεργαζόμαστε πλέον όλα αυτά τα βλέπω μπροστά μου. Κρατάει έναν χαρακτήρα ήρεμων τόνων , τα μπάτζετ που δαπανά είναι πάντα στην λογική της εποχής και είναι δίκαιος με τους συνεργάτες του αλλά σκληρός στις διαπραγματέυσεις τους όπως κάθε σωστός επιχειρηματίας.



Τη σεζόν αυτή συγκεκριμένα από την πίστα του εμφανίζονται οι Αντύπας, Δέσποινα Βανδή και Vegas, οι οποίοι ξεδιπλώνουν κάθε βράδυ το πλούσιο καλλιτεχνικό τους ταλέντο, ενθουσιάζοντας τους θαμώνες με τα τραγούδια τους, οι οποίοι τους ανταμείβουν με τα ενθουσιώδη χειροκροτήματά τους και με τα λουλούδια που συνεχώς τους προσφέρουν.
Την συνέχεια την ξέρουμε όλοι. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αναλαμβάνει να διασκεδάσει τον κόσμο απο τις 14 Μαρτίου θεού θέλοντος. Ο κύριος Κοντόπουλος κατάφερε και΄έφερε στο Posidonio τον νεαρό καλλιτέχνη που η πορεία του είναι ανοδική και έχει καταφέρει να ακούει θετικά σχόλια απο συνδέλφους του και συνεργάτες αξιόλουγους. Μαζί με νέα παιδιά απο την λαική και ποπ σκηνή θα συνεργαστεί με μοναδικό σκοπό την διασκέδαση του κοινού.

http://www.newspistol.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου