Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Η απάντηση για όλα όσα ακούστηκαν οτι ο Παντελής Παντελίδης ζήτησε 46.000 για να εμφανιστεί στην Κύπρο.

Η απάντηση για όλα όσα ακούστηκαν οτι ο Παντελής Παντελίδης ζήτησε 46.000 για να εμφανιστεί στην Κύπρο.


Αναλυτικά και αποκλειστικά όλο το σκεπτικό του καλλιτέχνη αλλά και το πως πορεύεται στην καριέρα του που δεν έχει προκαλέσει κανέναν μέχρι σήμερα ώστε να δέχεται χτυπήματα κάτω απο την μέση. ...

Ένα από τα καινούργια club της Λευκωσίας, θέλησε να φέρει τον Παντελή Παντελίδη προκειμένου να διασκεδάσει ο κόσμος με τα τραγούδια του. Όμως στο άκουσμα του κόστους για να τον φέρει στην Κύπρο ο επιχειρηματίας «πάγωσε» σύμφωνα με το showtime-cy. Για να εμφανιστεί ο νεαρός τραγουδιστής στην Κύπρο , μάνατζερ - μεσολαβητής ζήτησε από τον επιχειρηματία το ποσό των.... 46,000 ευρώ. Εδώ όμως προκύπτουν δύο μεγάλα ερωτήματα. Το πρώτο, πόση θα είναι η μίζα του μεσολαβητή κι αν φυσικά οι συνεργάτες του Παντελίδη είπαν το αστρονομικό αυτό νούμερο προκειμένου να αποφύγουν την πρόταση... Αν, ισχύει το ποσό αυτό, έστω και με 10,000 ευρώ λιγότερα είναι και πάλι πολλά!
Αυτό είναι το δημοσίευμα κυπριακού site και εμείς σας φέρνουμε σήμερα στο Newspistol  την απάντηση απο την πλευρά του καλλιτέχνη που με πολύ μεγάλη έκπληξη πληροφορήθηκε αυτά που ειπώθηκαν. Έχω να σας πω οτι ο Παντελής Παντελίδης απο τον Σεπτέμβριο που υπέγραψε συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρία και είναι υπο την καλλιτεχνική προστασία του επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη δε κάνει καμία εξτρά εμφάνιση πουθενά. Είναι μια απόφαση που έχει παρθεί και δε πρόκειται να αλλάξει αυτό μέχρι και το τέλος των εμφανίσεών του στην Θεσσαλονίκη τον Ιούλιο. Ο Παντελής κρατάει χαμηλούς τόνους όλο αυτό το διάστημα και οι εμφανίσεις που κάνει είναι ελάχιστες και πάντα στο πλαίσιο διαφήμισης της δικογραφικής του δουλειάς ή του σχήματος που εμφανίζεται φέτος στο TEATRO. Στην Κύπρο ,  σε μέρη του εξωτερικού αλλά και στα περισσότερα μέρη της Ελλάδος πράγματι του έχουν γίνει προτάσεις για να εμφανιστεί αλλά η απάντηση είναι αρνητική. Επίσης δεν υπάρχουν μάνατζερ που διαπραγματεύονται για τον Παντελή και αυτό σας το λέω με σιγουριά 100%. Την ευθύνη την έχει μόνο ο Κώστας Μπερτάκης που επιλέγει το κάθε βήμα του καλλιτέχνη αφού μιλήσει μαζί του αλλά και με την εταιρία του. Άρα το υπάρχον δημοσίευμα διαψεύδεται κατηγορηματικά απο το περιβάλλον του Παντελή Παντελίδη και σας ανέλυσα τον τρόπο που λειτουργεί ο Παντελής. Και είναι κρίμα όταν ένα παιδί χαμηλών τόνων που έχει ανοιχτή την πόρτα στο καμαρίνι του για όλο τον κόσμο , με μια ταιράστια επιτυχία που βιώνει χωρίς να προκαλεί να τρώει τέτοια λάσπη.
http://www.newspistol.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου