Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ο Δρόμος 89.8 & ο Νότης Σφακιανάκης μας παρουσίασαν «16 Αυτοτελείς Ιστορίες» | φωτορεπορτάζ + video

notis-sfakianakis-akroasi-main


Ο Νότης Σφακιανάκης επανέρχεται με ακόμη ένα ολοκληρωμένο δίσκο που φέρει τον τίτλο «16 αυτοτελείς ιστορίες», ο οποίος κυκλοφορεί επίσημα την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου!

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Δρόμος 89.8 ετοίμασε λοιπόν μια μικρή γιορτή όπου εκτός από τους δημοσιογράφους και τους δημιουργούς των τραγουδιών είχαν την ευκαιρία και αρκετοί θαυμαστές του να ακούσουν για πρώτη φορά τον ολοκαίνουριο δίσκο σε συνδυασμό μάλιστα με μια απολαυστική συνέντευξη!
Η ραδιοφωνική παραγωγός Γιώτα Τσιμπρικίδου υποδέχτηκε τον «Άρχοντα» Νότη γύρω στις εφτά το απόγευμα στο studio Sierra και ακόμη μια απολαυστική συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη πήρε «σάρκα και οστά» ενώ παράλληλα έγινε και η ακρόαση των ολοκαίνουριων τραγουδιών του.
Ένας Σφακιανάκης που μίλησε για όλα: Τα πληρωμένα τραγούδια στα ραδιόφωνα, την άσχημη οικονομική κατάσταση της χώρας, τους λόγους που ήθελε να γίνει τραγουδιστής, την ταινία μικρού μήκους που ετοιμάζει με τέσσερα τραγούδια του, ακόμη και για τα «ψεύτικα» views στο You tube που κατασκευάζονται και δεν ανταποκρίνονται όπως υποστηρίζει στην πραγματικότητα!
Οι φανατικοί θαυμαστές του ή μάλλον οι φίλοι του (όπως μας αποκάλυψε ότι τους αποκαλεί) έδωσαν το παρόν για ακόμη μια φορά, του έφεραν ανθοδέσμες, σοκολατάκια, συμμετείχαν στην κουβέντα και φυσικά τραγουδούσαν τα νέα του τραγούδια πριν καν κυκλοφορήσουν δηλώνοντας πως αρκούσε μια φορά που τα άκουσαν στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται!
Προς έκπληξη μας παρατηρήσαμε πως και ο Νότης γνώριζε τους περισσότερους θαυμαστές του ονομαστικά, η Μαρία, η Κατερίνα, ο Γιώργος… κάτι που ομολογούμε δεν το περιμέναμε από τον «Άρχοντα» όπως τον αποκαλούσαν εκείνοι!
Στην ακρόαση παρευρέθηκαν επίσης η διευθύντρια της Universal Άννα Μαρία Αντύπα, διοικητικά στελέχη της εταιρείας αλλά και όλοι οι δημιουργοί του δίσκου, ανάμεσα τους η Βίκυ Γεροθόδωρου, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Χρήστος Δάντης, η Σόφη Παππά αλλά και οι σταθεροί του συνεργάτες Βασίλης Δήμας και Μανώλης Βλάχος.
Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε την συνέντευξη αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό! 
http://www.tralala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου