Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Τι μας άρεσε και τι δε μας άρεσε στον τελικό της Γιουροβίζιον;

Θέλξη:  Ποτέ δεν υπήρξα στην πρώτη γραμμή. Πατάω στις δικές μου δυναμεις. Αποκαλυπτική και καυστική η όμορφη τραγουδίστρια.

Χάρης Λεμπιδάκης...
Μια όμορφη βραδιά που κανείς δε μπορεί να πει κάτι αρνητικό....Αλλά υπήρχαν στοιχεία που μας "χάλασαν" σίγουρα.......

Δέσποινα Βανδή μοναδική. Κουκλάρα!!! Άνετη και πολύ επικοινωνιακή. Γιώργος Καπουτζίδης απλά μοναδικός. Άνετος και αδυνατισμένος!!! Έχει αυτό το χάρισμα με τον φακό. Μας άρεσε το ντουέτο Αδάμου- Ελευθερίου αλλά όχι το ντύσιμο της νεαρής Ήβης Αδάμου που με τζιν βερμούδα βγήκε να τραγουδήσει λές και ήταν σε πρόβα στο σπίτι της. Εκπληκτική η παρουσία της Ντέμυ που με κόκκινη τουαλέτα γοήτευσε με την φωνή της και με την παρουσία της δίπλα στο ωραίο αγόρι απο την Ρωσία. Το ντουέτο Ρίμπακ - Μαρτάκη ήταν  μια πολύ όμορφη στιγμή επίσης. Θα σταθώ στην εκπληκτική Βίκυ Λέανδρος που ερμήνευσε το " Μυστικό" και αποθεώθηκε απο το κοινό.
Η Έλενα Παπαρίζου  μας απογοήτευσε. Και για να είμαι ακριβής δεν έφταιγε η ίδια αλλά η διασκευή που έγινε στο θρυλικό My number one με τους Vegas. Άτυχη στιγμή σίγουρα. Απο τους διαγωνιζόμενους σίγουρα η σέξι παρουσία της Θωμαή δε περνάει απαρατήρητη. Η Αγγελική Ηλιάδη φόρεσε μια εκπληκτική τουαλέτα που τόνισε τα υπέροχα πόδια της. Ο Αγάθων με τους KOZA MOSTRA ήταν άκρως προβλέψιμοι και άρεσαν όπως και η Τζωρτζίνα που αν δεν είχε λίγο υπερβολικό μακιγιάζ θα εισέπρατε πολύ καλό βαθμό σαν παρουσία. Ένας καλός τελικός γενικά. Γρήγορος, με καλές συνεργασίες, καλή μετάδοση και ένα ζεστό κοινό. Και του χρόνου λέμε τώρα και πάντα με τέτοιες διοργανώσεις. Ά και να δουν οι καναλάρχες και πάλι την προσπάθεια της Δέσποινας Βανδή. Καταπληκτική....

http://www.newspistol.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου