Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Ο Θάνος Πετρέλης & η Δέσποινα Βανδή κάνουν "Χιονισμένα Χριστούγεννα" με ένα μήνα καθυστέρηση! Εκείνος στις Βρυξέλλες, εκείνη στο Μιλάνο. Δείτε φωτογραφίες

ΒΑΝΔΗ - ΠΕΤΡΕΛΗΣ


Από τη Δήμητρα Δάρδα
Ο Θάνος Πετρέλης δεν έχει μείνει ολόκληρο μήνα στην Ελλάδα.
Από τον Σεπτέμβριο του 2012 και μετά, βρίσκεται με μια βαλίτσα στα χέρια και ανεβοκατεβαίνει τα αεροπλάνα, στα πλαίσια της μεγάλης παγκόσμιας περιοδείας του.
Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του σε ΗΠΑ και Αυστραλία, τώρα συνεχίζει ακάθεκτος να "οργώνει" την Ευρώπη. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, "πέταξε" για Βρυξέλλες, για μια ακόμη συναυλία στους ομογενείς που ζουν στην Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.
Αλλά, μόλις έφτασε… έπαθε ένα μικρό σοκ. Τα πάντα ήταν σκεπασμένα με τόσο χιόνι, που ο αγαπημένος τραγουδιστής, ανέβασε αυτή τη φωτογραφία σχολιάζοντας με χιούμορ: "Ένα μήνα αργότερα κάνουμε "χιονισμένα Χριστούγεννα" στις Βρυξέλλες".
ΘΑΝΟΣ ΠΕΤΡΕΛΗΣ
Κάτι ανάλογο συνέβη και στη Δέσποινα Βανδή. Τις τελευταίες ημέρες, η αγαπημένη τραγουδίστρια "γκρίνιαζε" στο διαδίκτυο για τις χαμηλές θερμοκρασίες, γράφοντας στο twitter της, πως: "Ε, φτάνει πια! Θέλω να έρθει η Άνοιξη". 
Τέσσερις ημέρες αργότερα, "πέταξε" για Μιλάνο όπου εκεί..."τα είδε" όλα απο το κρύο.
Δέσποινα Βανδή Posidonio
Γιατί εκτός από την κακοκαιρία, είχε και το πυκνό χιόνι να πέφτει άφθονο όλη την ημέρα. Έτσι αναγκάστηκε να αναθεωρήσει στα γρήγορα το προηγούμενο μήνυμα της και χθές Τετάρτη, μόλις έφτασε στο ξενοδοχείο της Ιταλικής πόλης, βιαστικά έγραψε στο twitter της:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ
http://www.fthis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου