Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Ο Βασίλης Καρράς πάει Γερμανία. Δείτε αποκλειστικά το εντυπωσιακό τρέιλερ και την αφίσα με χορηγό επικοινωνίας το Newspistol.

Ο Βασίλης Καρράς πάει Γερμανία. Δείτε αποκλειστικά το εντυπωσιακό τρέιλερ και την αφίσα με χορηγό επικοινωνίας το Newspistol.


Μέσα στους χορηγούς επικοινωνίας είναι και το Newspistol σε μια εμφάνιση που αναμένεται να φέρει χιλιάδες κόσμο στο νέο μαγαζί στην Γερμανία. ...

Δείτε το διαφημιστικό για την εμφάνιση του Βασίλη Καρρά στις 19 Μαίου:


Η DJ Company βάζει φωτιά στην νυχτερινή διασκέδαση της Γερμανίας και παρουσιάζει στις 19.Μαίου (αργία στην Γερμανία), σε μία και μοναδική εμφάνιση τον "άρχοντα" του λαϊκού τραγουδιού, Βασίλη Καρρά, live μαζί με όλο του το επιτελείο. Και ενώ η εκδήλωση στο Μπόχουμ (μία πόλη 20 χιλιόμετρα έξω από το Ντόρτμουντ), θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα διασκέδασης όλης της Γερμανίας (4300 τ.μ), η εμφάνιση του Βασίλη Καρρά έχει ξεσηκώσει είδη τους ομογενείς και το Event βρίσκεται σε ρυθμούς sold out.
Eγγύηση για την ξεχωριστή αυτή διοργάνωση, θα αποτελέσει και ο μεγάλος και άνετος χώρος του πρώην Tarmcenter στο Μπόχουμ, που με την υψηλή αισθητική αλλά και την άριστη τεχνική κάλυψη φτάνει στα πιο δυνατά στάνταρ παγκοσμίως.
Ο κύριος χώρος του μαγαζιού (Μain Area), θα μετατραπεί σε ένα απίστευτο Live Stage, έτοιμο να φιλοξενήσει πάνω από 2.000 άτομα (εκ των οποίων περίπου 1000 καθιστά) και δεν θα έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από τα γνωστά και φημισμένα κέντρα διασκέδασης της Ελλάδας.
Επιπλέον θα υπάρχουν και άλλοι 5 διαφορετικοί χώροι για χαλάρωμα, φαγητό, για έντονο clubbing με τους διασημότερους έλληνες Dj της Γερμανίας, καθώς και ένας υπέροχος εξωτερικός χώρος με πισίνα.
http://www.newspistol.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου