Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Γιώργος Δασκαλάκης: Νίκησε τον θάνατο και ετοιμάζει τη πρεμιέρα του




 Το βέτο στον επιχειρηματία και ο ρόλος του Τόνυ Μαυρίδη

Επέστρεψε δυνατός και υγιέστατος. 
Το πρόβλημα με το στομάχι του ανήκει πια στο παρελθόν και ο γιώργος Δασκαλάκης έτριξε για μια ακόμη φορά τα δόντια στον θάνατο.
Ο τραγουδιστής επέστρεψε πριν από λόγες μέρες από το Λονδίνο, μια πόλη που επιλέχτηκε απο τον Γιώργο Δασκαλάκη για τα γυρίσματα του νέου Clip του τραγουδιού «Το τσιγάρο το στριφτό». 
Σειρά τώρα έχει η εμφάνισή του στη πίστα. 
Η πρόταση ήρθε από τον Ένας από Παναγιώτη- Πιτ-Δημαράκη.
Με «βαρύ βιογραφικό» στο Λονδίνο, εμπνευστής και δημιουργός των Ελληνικών πάρτι στη Βρετανική πρωτεύουσα, δημιουργός του πρώτου Ελληνικού members club στον Πύργο Αθηνών, ο κ. Δημαράκης αποφάσισε να πάρει το παλιό Wild Rose και να το αναγεννήσει.
Ο αεικίνητος επιχειρηματίας πίστεψε πολύ στον Γιώργο Δασκαλάκη και μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν πέντε λεπτά συμφώνησε μαζί του. 
Την Παρασκευή 15 Μαρτίου κάνει πρεμιέρα το σχήμα που αναμένεται να κάνει όλη την Αθήνα να παραμιλήσει. Γιατί; Διότι είναι το πρώτο μαγαζί που πουλάει την φιάλη 100 ευρώ.
Ήταν κάτι που το ζήτησε και ο ίδιος ο Δασκαλάκης προκειμένου να πει το ναι! 
Αυτή την ώρα καλλιτέχνης και εμπνευστής-επιχειρηματίας ελέγχουν τον ήχο, ενώ οι πρόβες όλων των τραγουδιστών συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό.
Όσοι γνωρίζουν από μαγαζιά κάνουν λόγο για ένα πρόγραμμα που θα έχει πολλά βόρεια στοιχεία και θα φέρει την υπογραφή του Τόνι Μαυρίδη!
Ψυχή του εγχειρήματος και ο Γιάννης Στασινόπουλος, που στηρίζει τον επί σειρά ετών κολλητό φίλο του Πιτ Δημαράκη!

http://www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου