Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Δείτε τί φοράνε επί πίστας τα κορίτσια που ανοίγουν το πρόγραμμα στα μπουζούκια!





Μπορεί στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζονται να
μην είναι τα πρώτα  ονόματα, όμως με τις εμφανίσεις τους καταφέρνουν να συγκεντρώνουν όλα τα βλέμματα. Όχι πάντα λόγω των φωνητικών τους ικανοτήτων, σίγουρα όμως λόγω της εμφάνισής τους!
Η Ζωή Χρήστου αυτή την περίοδο τραγουδά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο Posidonio. Η Ζωή δείχνει να αγαπά το μαύρο χρώμα αλλά και τις διαφάνειες και γι' αυτό και τα δύο δεν τα αποχωρίζεται ούτε στο πρώτο, ούτε στο δεύτερό της πρόγραμμα.
 
Guest εμφάνιση έκανε η Μαρία Λαχανιώτη. Η νεαρή τραγουδίστρια επέλεξε ένα απλό μαύρο φόρεμα που άφηνε ακάλυπτα τα γυμνά της πόδια. Το φόρεμα συνδύασε με nude γόβες.
Η Γεωργία Βρανά τραγουδά με τον Χάρη Κωστόπουλο στο Anodos. Για την εμφάνισή της, επέλεξε τούλινη μαύρη φούστα και γαλάζιο ιριδίζον κορσέ, με ιδιαίτερη έμφαση στο μπούστο. Καλσόν; Περιττό αξεσουάρ για την Γεωργία.
Η Κατερίνα Κυριαζή από την άλλη, το καλσόν το τιμά. Απλώς το προτιμά δαντελωτό για να δείχνει και λίγο πόδι. Το καλσόν συνδυάζεται τέλεια με καυτό μαύρο σορτσάκι, t- shirt και ankle boots.
 


Ολόσωμη φόρμα σορτς για την Ζενίλντα και τις εμφανίσεις της στο Posidonio. Η χυμώδης τραγουδίστρια, αγαπά το μπλε χρώμα και το φορά απ' την κορφή ως τα νύχια. Κάπου εκεί στη μέση, το "σπάει" με μια κίτρινη ζώνη.
 
Τούλι, κεντήματα και διαφάνειες για την Μαρία Καρλάκη. Η τραγουδίστρια δεν αφήνει ακάλυπτα πόδια, κοιλιά ή στήθος. Για την πίστα του Posidonio προτίμησε ολόσωμη φόρμα από τούλι με μεγάλα κεντήματα σε πολλά σημεία του σώματός της. Περιμέναμε περισσότερα από τη Μαρία!
 

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού
http://www.fthis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου