Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Νύχτα θρίλερ για την Βασιλική Νταντά: Η αυτοθυσία να σώσει τον σκύλο της και ο σοβαρός τραυματισμός της.

Νύχτα θρίλερ για την Βασιλική Νταντά: Η αυτοθυσία να σώσει τον σκύλο της και ο σοβαρός τραυματισμός της.


Αυτό νομίζω δε θα το περίμενε σε καμία περίπτωση η όμορφη τραγουδίστρια που φέτος σκίζει στο πλευρό του Πάνου Κιάμου.
Ηταν λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ όταν έβγαλε βόλτα τον σκύλο της και αμέσως τους επιτέθηκε ένα μεγάλο σκυλί΄. Η συνέχεια ήταν τραυματική. ...
Η αγάπη της για τα ζώα είναι μεγάλη και πάντα μπαίνει μπροστά σε κινητοποιήσεις που γίνονται απο φιλοζωικές οργανώσεις. Η Βασιλική έχει εδώ και πολλά χρόνια τον Άρη και τον αγαπάει σαν παιδί της. Να όμως που η βραδιά της 22ης Μαρτίου που θα της μείνει χαραγμένη. Και ενώ κάνανε βόλτα σε μια απο τις γειτονιές του Αλίμου,            ένα σκυλί - αδέσποτο - επιτέθηκε στο δικό της και με αυτοθυσία προσπάθησε να το σώσει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έρθει σε πάλη με το σκυλί που τους επιτέθηκε και να κοπεί μέρος απο το δάχτυλό της και οι δαγκωματιές να χαραχτούν στον καρπό της πάνω μάλιστα και σε ένα τατουάζ που έχει. Η Βασιλική λυποθύμησε και το σκυλί που την δάγκωσε έφυγε αμέσως. Με την βοήθεια των περαστικών ανέκτησε τις αισθήσεις της και πήγε στο νοσοκομείο όπου της έγινε αντιτετανικός ορός και το χέρι της δέθηκε αφού δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ασφαλώς η Βασιλική δε βρέθηκε στο μαγαζί που εμφανίζεται στο πρώτο μέρος και με σφιγμένα τα δόντια και ειδικο καλσόν στα πόδια της μιας και είχε μελανιές απο την πάλη και το πέσιμο έβγαλε το λαικό της πρόγραμμα.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της απλά αρκέστηκε να μας πει οτι είναι σοκαρισμένη και έζησε μια πολύ δύσκολη στιγμή που θα μπορούσε υπο άλλες προυποθέσεις και συνθήκες  να κινδυνέψει και η ζωή της. Να ευχηθούμε περαστικά όλοι μας στην Βασιλική που είναι ένα απίστευτα ευαίσθητο παιδί και κρατάει χαμηλούς τόνους στην πορεία που κάνει και ακόμη και τώρα μ αυτό που βίωσε θέλει να βλέπει με την αισιόδοξη πλευρά την ζωή και χαμογελάει. Αυτό που μετράει για μένα είναι οτι ο Άρης μου είναι καλά μου είπε χαρακτηριστικά και η αγάπη της για τα τετραποδα ζωάκια δε κρύβεται.
http://www.newspistol.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου