Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ "Ο Γαβαλάς χρειάζεται εγχείρηση αλλαγής… ήθους"

"Ο Γαβαλάς χρειάζεται εγχείρηση αλλαγής… ήθους"


Σε αυτή τη δήλωση προέβη ο διάσημος τραγουδιστής, όταν ερωτήθη ποια είναι η άποψή του για τον Λάκη Γαβαλά.

Δεν δίστασε επίσης να σχολιάσει μεταξύ άλλων πώς "πρόκειται για μία θλιβερή προσωπικότητα…".
Ο λόγος για τον Τζίμη Πανούση.
Ο ερμηνευτής έδωσε συνέντευξη στο People του Πρώτου Θέματος, με αφορρή τις εμφανίσεις του σε μουσική σκηνή της Αθήνας. 
"Είναι μια θλιβερή προσωπικότητα ο Λάκης και δεν έχει αλλάξει και περιβάλλον. Δυστυχώς, όλα είναι για τα μάτια του κόσμου. Το μεγάλο κόλπο είναι στημένο αλλού: στους κατασκευαστές, στους πολιτικούς που ήταν πουλημένοι και πάει λέγοντας" δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής και πρόσθεσε: "Στην περίπτωσή του Γαβαλά, όπως και σε πολλές άλλες, χρειάζεται επειγόντως εγχείρηση αλλαγής... ήθους".
Μεταξύ άλλων μίλησε και για το γεγονός ότι δεν εμφανίζεται πλέον στη μικρή οθόνη:"Σιχαίνομαι την τηλεόραση, δεν τη θέλω καθόλου. Δεν μπορώ να πάω σε μια τηλεόραση που παίζει δεκαπέντε λεπτά διαφήμιση σουτιέν, τα τρία σε τιμή προσφοράς, ένα εικοσάρικο. Έχει πέσει το επίπεδο τραγικά".
Ενώ για τα τούρκικα σίριαλ ανέφερε: "Είναι καλή τουρκική εξωτερική πολιτική. Το ξέρετε ότι αυτές οι σειρές παίζονται στο prime time χωρών, όπως η Νορβηγία ή η Ελβετία; Πουλάνε φτηνά, κυριολεκτικά σε εξευτελιστικές τιμές, θέτοντας μόνο έναν όρο στο συμβόλαιο: ότι δεν θα γίνει ποτέ μεταγλώττιση. Θέλουν να ακούγεται ξανά στην Ευρώπη η τουρκική γλώσσα. Είναι καλή διπλωματία, που μακάρι να την είχαμε κι εμείς".


http://www.radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου