Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΗΛΕΚΤΡΑ: "ΤΟ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ"

Ηλέκτρα - Το παστίτσιο της μαμάς νέο τραγούδι

Αυτό το κορίτσι, ποιος θα το πάρει;


Μας ξαφνιάζει και μας αρέσει!!!Είναι η Ηλέκτρα και μας παρουσιάζει τη νέα της δουλειά που θα συζητηθέι..

Αν και μικρή μας  έχει παρουσιάσει αρκετά πράγματα μέχρι σήμερα και έχει κάνει αξιόλογες συνεργασίες με καλλιτέχνες  του Ελληνικού  πενταγράμμου όπως ο Αντώνης Ρέμος, Νίκος Βέρτης, Πάνος Κιάμος και άλλοι. 

Σε ηλικία μόλις  εννέα ετών έγινε μέλος της παιδικής χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου συμμετέχοντας εκτός άλλων σε δισκογραφικές δουλείες καλλιτεχνών όπως η Καίτη Γαρμπή στα άλμπουμ «Φτού Ξελευθερία» και «Χριστούγεννα με την Καίτη» αλλα και στο τραγούδι του Διονύση Τσακνή «Φτιάξε καρδιά μου το δικό σου παραμύθι». 
Με πολύ καλή δασκάλα έκανε τη διαφορά διότι συμπαρουσίαζε την κυριακάτικη μουσική εκπομπή του ΜΕGA  «BRAVISSIMO» στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά. 
Την απολάυσαμε με εντυπωσιακές συμμετοχές  σε συναυλίες όπως  του Διονύση Τσακνή και του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ενώ παράλληλα  Χάρισε τη φωνή της σε ταινίες κινουμένων σχεδίων και σε τραγούδια.
 Αργότερα αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο διαφημιστικής καμπάνιας γνωστής αλυσίδας καταστημάτων γυναικείων αξεσουάρ αφού εκτός από υπέροχη φωνή διαθέτει και μια πολύ όμορφη παρουσία. 
Επίσης την απολαύσαμε στο μουσικό talent show «GREEK IDOL» που κι εκει μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις!!



Απο τη Yupi Yaya Music που δημιουργήθηκε πρόσφατα από την ομάδα που υπογράφει στίχους Χρήστος Τούσης (ΤUS) και μουσική ο Άκης Δείξιμος .

Καλή επιτυχία Ηλέκτρα-καλοτάξιδο να ναι!!!



Απολαύστε το κομμάτι:


Συντάκτης: Ζηρδέλη Άννα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου