Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Γιατί στενοχώρησαν τους fan τους οι Koza Mostra;

agathonaS-koza-Mostra


Τι συνέβη στη συναυλία τους στην Ξάνθη;

Δυσφορία προκλήθηκε στο κοινό των Koza Mostra στην Ξάνθη, λόγω της μεγάλης καθυστέρησης της έναρξης της συναυλίας τους στο κέντρο της πόλης. Συγκεκριμένα, ενώ το συγκρότημα ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει να παίζει στις 13.30, ξεκίνησαν κατά τις 15.00, καθώς έφτασαν με καθυστέρηση στην πόλη και στις 14.00 ξεκίνησαν να τσεκάρουν τον ήχο! Το κοινό, όμως, όλη αυτή την ώρα περίμενε στο κρύο για να ξεκινήσει η συναυλία, κι έτσι αρκετοί, μεταξύ των οποίων και ο δήμαρχος της πόλης, αποχώρησαν.
Τι σημαίνουν όλα αυτά; μήπως η επιτυχία του συγκροτήματος και οι ευκαιρίες που τους ανοίγονται στο εξωτερικό, έχουν κάνει να πάρουν τα μυαλά τους αέρα; Σύμφωνα με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη, όχι! Ο λόγος για την καθυστέρηση δεν ήταν ότι τα παιδιά ήθελαν να “πουλήσουν σταριλίκι”, αλλά ότι πολύ απλά είχαν πρόβλημα στη μεταφορά τους από το Βόλο στην Ξάνθη. Όπως δήλωσε ο Αγάθωνας: “Το ένα από τα δύο αυτοκίνητα που ξεκίνησαν από το Βόλο για να έρθουν χάλασε, και αναγκάστηκαν να νοικιάσουν ένα άλλο αυτοκίνητο για να έρθουν!”
Ατύχημα ή σταριλίκι; Ο χρόνος θα δείξει. Πάντως η αλήθεια είναι ότι το συγκρότημα δεν έχει δώσει τέτοιου είδους δικαιώματα ως τώρα, οπότε τους πιστεύουμε ότι απλά τους μάτιασε κάποιος. Ελπίζουμε όμως να είναι η τελευταία φορά που συμβαίνει αυτό!
Δείτε και το παρακάτω video:
http://www.tralala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου