Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Όταν ο Παντελής Παντελίδης συνάντησε στην πίστα την Ελένη Χατζίδου. Απoθέωση στο Teatro Music Hall

Όταν ο Παντελής Παντελίδης συνάντησε στην πίστα την Ελένη Χατζίδου. Απoθέωση στο Teatro Music Hall


Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της στο Posidonio και η Ελένη Χατζίδου επέλεξε να πάει να δει τον καλό της φίλο Παντελή στο κέντρο που κάνει την πρώτη επαγγελματική εμφάνιση. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη και ο κόσμος τους αποθέωσε. ...

Για την σχέση τους έχουν γραφτεί πάρα πολλά όσο αφορά το προσωπικό επίπεδο . Και αυτό το αναφέρω γιατί κάποιοι υποστήριξαν και υποστηρίζουν οτι η Ελένη και ο Παντελής ήταν ζευγάρι. Αλλά αυτό ειλικρινά δε μετράει και έχει να κάνει με το παρελθόν. Μια δυνατή φιλία και δύο νέα παιδιά που τώρα χαράσουν την δική τους πορεία  και τους συνδέουν δύο βασικά πράγματα. Ένα κομμάτιου κάνει μεγάλη επιτυχία  και η αγάπη γι αυτό που κάνουν. Το τραγούδι " Χειρότερα" είναι γραμμένο απο τον Παντελή και αποφάσισε να το δώσει στην φίλη του πριν κάποιους μήνες σε ένδειξη εκτίμησης για την σχέση που είχαν αλλά και επειδή του ζήτησε αυτό σαν δώρο η Ελένη για το ξεκίνημά της μιας και τον πίστευε πολύ σαν καλλιτέχνη και στην παρέα της έλεγε οτι κάποια μέρα ο Παντελής θα κάνει σημαντικά βήματα .
Να που αυτό έγινε . Η Ελένη σήμερα βλέπει οτι το κομμάτι της είναι στις πρώτες θέσεις στα ραδιόφωνα και μέσα απο το youtube έχει εκατομμύρια views που δείχνουν την δύναμη τόσο της φωνής της όσο και του ταλέντου του Παντελή που εκτός απο την δική του επιτυχία βρίσκεται και στην σκιά της΄φίλης του. Είναι επειδή αυτά έχει  η ζωή "αντίπαλοι στην μουσική βιομηχανία αλλά με αγνά και καθαρά αισθήματα και πάνω απ όλα με σωστούς συνεργάτες.  Και αυτό τον χαροποιεί πολύ τον Παντελή μιας και η Ελένη , το κορίτσι που αγαπά και έπαιζαν " χαστούκια" στο παρελθόν,  πετυχαίνει κάτι μετά απο 8-9 χρόνια. Χθες βράδυ συναντήθηκαν στο καμαρίνι του Teatro  και η φωτογραφία που σας δείχνουμε είναι αποκλειστική. " Χάρηκα πολύ που είδα τον φίλο μου και ειλικρινά του αξίζει. Είναι ταλέντο και στην σκηνή πάνω δίνει το 101% της καρδιάς του. Ξέρω όσο λίγα άτομα τον Παντελή και γνωρίζει ο κύριος Μπερτάκης οτι του οφείλω ένα εμεγάλο ευχαριστώ και σ αυτόν και στον καλλιτέχνη του που με βοήθησαν μ αυτό το κομμάτι που έδωσαν γιατί δε δίνει εύκολα τραγούδια ο Παντελής. Χάρηκα πολύ που βρέθηκα μαζί του στην πίστα και τον ευχαριατώ για την κίνησή του αυτή και για τα λόγια που είπε". Mέσα στην ημέρα θα έχουμε και βίντεο απο την συνύπαρξή τους στην πίστα.

http://www.newspistol.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου