Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Το Tralala.gr αποκλειστικά στις πρόβες Αργυρού- Χατζίδου-Φωκά @Posidonio (Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό)!!!

gt


Ακόμη ένα νυχτερινό σχήμα ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του στη νυχτερινή διασκέδαση…
Την Πέμπτη 21 Μαρτίου το Posidonio ανοίγει της πύλες του και μας υποδέχεται!!!
Κωνσταντίνος Αργυρός, Ελένη Χατζίδου και Ιωακείμ Φωκάς  δηλώνουν πανέτοιμοι να κερδίσουν την αγάπη και την προτίμηση σας… Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει όλα τα είδη τραγουδιών και φυσικά τις επιτυχίες των καλλιτεχνών που όλοι αγαπήσαμε!


Το «Παιδί Γενναίο»… ο Κωνσταντίνος Αργυρός, το κορίτσι που εύχεται τα «Χειρότερα» στους πρώην… η Ελένη Χατζίδου, και ο Ιωακείμ Φωκάς που αφιερώνει το «Τέλεια» σε όλο το γυναικείο πληθυσμό, μας υποδέχτηκαν και μας άφησαν να πάρουμε αποκλειστικά μια γεύση από αυτά που ετοιμάζουν. Μαζί τους θα βρίσκεται και ο ταλαντούχος Πάρις, ο οποίος «Έχει κάτι» που ξεχωρίζει!



Σίγουρα πρόκειται για ένα νεανικό πρόγραμμα λοιπόν, με έντονες εναλλαγές και φυσικά ένα αρμονικό σκηνικό που σε προδιαθέτει για τα καλύτερα. Ο  Κωνσταντίνος Αργυρός που ηγείται του σχήματος,  με την φωνή του, την αμεσότητά του και με τις ερμηνείες του σε τραγούδια του που έχουμε αγαπήσει ( «Μάλλον κάτι ξέρω», «Αντίο λέμε», «Παίζεις με τα μάτια-είσαι ότι να ναι», «Ερωτευμένος και τρελός») κι όχι μόνο, υπόσχεται κάθε βραδιά να είναι « Μια νύχτα κόλαση».


http://www.tralala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου