Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Εδώ γελάμε... Όλοι κράζουν τον Αγάθωνα! Zαφείρης Μελάς: «Ο Αγάθωνας είναι μια μαϊμού με μουστάκια»

Εδώ γελάμε... Όλοι κράζουν τον Αγάθωνα! Zαφείρης Μελάς: «Ο Αγάθωνας είναι μια μαϊμού με μουστάκια»


Ο Ζαφείρης Μελάς, για άλλη μια φορά ρίχνει μπουρλότο στη σόουμπιζ με όσα δήλωσε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα tralala..

Για τον Αγάθωνα είπε: 
«Πίστεψε με ειλικρινά δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτό θέμα. Εκνευρίζομαι τόσο πολύ, γιατί εδώ ο κόσμος πεινάει και εμείς πάμε στη Eurovision ; Πετάμε άσκοπα λεφτά και ο κόσμος ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό. Είμαστε σοβαροί; Ποιόν να δούμε τον Αγάθωνα ; τι είναι αυτός; Nα ακούσουμε μια μαϊμού με μουστάκια να τραγουδάει; Ποιό είναι το όφελος και τι θα κερδίσουμε;»
Ο Ζαφείρης Μελάς πέταξε και τα καρφιά του για κάποιους ανθρώπους του ραδιοφώνου: «Από τη στιγμή που πήραν τα σκήπτρα κάποια “αγόρια-κοπέλες”, που δεν είναι και “φανατικοί” άντρες, κάνουν δυστυχώς κουμάντο στο ραδιόφωνο και παίρνουν χρηματικά ανταλλάγματα ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό το θεωρώ πολύ γελοίο και πολύ ανόητο, διότι τον καλλιτέχνη τον ακούει ο κόσμος επειδή τον θέλει και όχι επειδή θέλει ο κάθε παραγωγός να τον κάνει μάγκα. Αν υπήρχε καλλιτεχνικό δικαστήριο θα έπρεπε να πάνε φυλακή κάποιοι τραγουδιστές που ντρέπεσαι να τους ακούσεις, αλλά και όλοι αυτοί που τους προωθούν.».
http://www.newspistol.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου