Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Γιώργος Γιαννιάς – Κέλυ Κελεκίδου – Κατερίνα Στικούδη έβαλαν φωτιά στο Σιδεράδικο!

gia


Το πρώτο καλοκαιρινό party του ραδιοφωνικού σταθμού ΛΑΜΨΗ 92.3, “γίνεται…
δουλίτσα”, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, Τετάρτη 24/4 στο Sideradiko summer στο Ελληνικό.
Ο διευθυντής του ΛΑΜΨΗ 92.3, Μάκης Πουνέντης, υποδέχτηκε την sexy Κατερίνα Στικούδη όπου με ένα καυτό κορμάκι τραγούδησε και χόρεψε ελληνικές και ξένες επιτυχίες σε rnb ρυθμούς. Το κοινό ξεσηκώθηκε όταν ερμήνευσε το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο “Ψηλά τακούνια” έχοντας στις οθόνες το video clip.
Τη σκυτάλη πήρε η Κέλλυ Κελεκίδου ξεκινώντας με την καινούργια επιτυχία της που έχει κάνει διασκευή με τίτλο “Χωρίς δεκάρα”. Το κέφι άναψε για τα καλά με τα λαϊκά και νησιώτικα τραγούδια που ερμήνευσε και το stage γέμισε με θαμώνες του μαγαζιού οι οποίοι δε σταμάτησαν να χορεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος όπου ξεπέρασε τη μία ώρα.
Η διασκέδαση “χτύπησε κόκκινο” με την μοναδική εμφάνιση του Γιώργου Γιαννιά ο οποίος κράτησε απτόητο το κέφι μέχρι τις 4 τα ξημερώματα ερμηνεύοντας παλιές αλλά και νέες επιτυχίες του όπως το τραγούδι με τίτλο “Γι’ αυτό σ’ αγαπώ” !
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τις μουσικές επιλογές του dj Γιάννη Σαρτζετάκη ο οποίος έμεινε στα decks μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το παρόν στο πρώτο καλοκαιρινό party του <<Λάμψη 92,3>> στο Sideradiko summer έδωσαν αρκετοί επώνυμοι.
Ανάμεσά τους οι συντελεστές της θεατρικής παράστασης “Άντρες έτοιμοι για όλα”, Κώστας Κόκλας, Θανάσης Ευθυμιάδης, Γιάννης Τσιμιτσέλης και Θανάσης Παπαθανασίου. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της βραδιάς έκοψαν μία τούρτα για να γιορτάσουν τις 200 επιτυχημένες παραστάσεις τους για το θεατρικό χειμώνα που μόλις τελείωσε και να σηματοδοτήσουν με αυτό τον τρόπο την έναρξη τον παραστάσεών τους στο Αριστοτέλειον της Θεσσαλονίκης από την Τρίτη του Πάσχα.
DC10
DC3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου