Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ελένη Φουρέιρα Η εμφάνιση στην Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη και
παρουσίασε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Sweetest Love», το προηγούμενο single της «Πιο Έρωτας Πεθαίνεις», ενώ συζήτησε με την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της για τον «Έλληνα εραστή».

Μιλώντας για τη φετινή της συνεργασία στο «Αθηνών Αρένα» με τον Αντώνη Ρέμο και τον Στέλιο Ρόκκο, η Ελένη Φουρέιρα είπε: «Ήταν μαγική, απ’τις καλύτερες. Μου έδωσε πολλά, ήταν πολύ τιμητικό. Με είδε κόσμος που δεν με είχε δει πριν. Απ’την πρώτη στιγμή ήθελα να τους κάνω περήφανους που με επέλεξαν, είναι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες. Νομίζω τους άρεσα γιατί με επέλεξαν και για την περιοδεία αλλά και για τις εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη που θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο».

Όταν αργότερα η συζήτηση ήρθε στις σχέσεις, η νεαρή τραγουδίστρια είπε ότι «κάποιες φορές προκαλούμε μόνοι μας εντάσεις στη σχέση γιατί μπορεί να βαριόμαστε», ενώ σχετικά με το πώς διατηρεί τη σιλουέτα της, παραδέχθηκε ότι κάνει πολλή γυμναστική: «Κάνω γυμναστική γιατί με βοηθάει αφενός στη δουλειά μου, στις χορογραφίες, και αφετερου γιατί, αν δεν έκανα, με αυτά που τρώω, δεν ξέρω πώς θα ήμουν!» σχολίασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου