Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Πρεμιέρα για τους «Ήρωες ανάμεσα μας» με τον Σάκη Ρουβά

sakis rouvas

Η αυλαία άνοιξε με θεαματικό τρόπο για την νέα εκπομπή «Ήρωες» με τον Σάκη Ρουβά.

Μια κοινωνική αποστολή του Αnt1, ένα ταξίδι απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας, που φέρνει λίγο πιο κοντά σε όλους μας ιστορίες ανθρώπων με σθένος και ψυχική δύναμη, αποδεικνύοντας την ύπαρξη πραγματικών ηρώων ανάμεσά μας.
Ο αγαπημένος Σάκης Ρουβάς ήταν παρών και μας οδήγησε βήμα προς βήμα σε αυτό το ταξίδι, που έκανε την πρεμιέρα του χθες, την Παρασκευή 24 Μαΐου, παρουσιάζοντας τις δυο πρώτες ιστορίες.
Η πρώτη ιστορία που παρουσιάστηκε είχε ως κεντρικό πρωταγωνιστή τον Περικλή Καλόπουλο, ο οποίος θέτοντας την ίδια του τη ζωή σε κίνδυνο ρίσκαρε για να σώσει την Αντιγόνη, αλλά και ακόμα τρεις επιβαίνοντες ενός δικινητήριου αεροσκάφους το οποίο έπεσε έξω από την Μαρίνα Αλίμου, το 2001.
Μια πράξη ανδρείας, γενναιότητας και αυτοθυσίας, που θέτει τον Περικλή άξιο θαυμασμού.
Στη δεύτερη ιστορία, συναντήσαμε έναν μικρό μαθητή, ο οποίος αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, που όμως χάρη στην κινητοποίηση ολόκληρης της Ελλάδας το παιδί κατάφερε να εξασφαλίσει το χρηματικό ποσό που απαιτούνταν για τη χειρουργική επέμβαση, που θα τον θεράπευε. Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από αυτή την πράξη αλληλεγγύης και συμπόνιας ήταν ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ευκαρπίας, ο Αλέξανδρος Φιλιππίδης, που κατόρθωσε να κινητοποιήσει τη μαθητική κοινότητα ολόκληρης της χώρας, με σκοπό τη συγκέντρωση των χρημάτων.
Αυτές ήταν και οι πρώτες δυο ιστορίες που μας συγκίνησαν βαθιά, ενώ παράλληλα έδωσαν ελπίδα, δείχνοντας την δύναμη που μπορεί να κρύβει μέσα του κάθε άνθρωπος, κάθε «Ήρωας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου