Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

To Tralala.gr επισκέφτηκε το Caramela… Δείτε μέσα από ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ όσα συνέβησαν!!!

tsalikis-xryspa-arseniou-kianos-caramela-maina

Η αλήθεια είναι πως για το μουσικό σχήμα του Caramela έχουμε ακούσει όλοι
όπως επίσης γνωρίζουμε πως είναι ελάχιστοι εκείνοι που δεν αφιέρωσαν έστω μια νυχτερινή τους έξοδο στον συγκεκριμένο χώρο. Είναι γεγονός πως αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όσους θέλουν να προσφέρουν ξέφρενη διασκέδαση που συνδυάζει μπουζούκια και ένα είδος clubbing ταυτόχρονα.
Λίγο πριν ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους λοιπόν η Χρύσπα, ο Κυριάκος Κυανός, ο Σάκης Αρσενίου και ο αρχηγός της παρέας βέβαια Γιώργος Τσαλίκης, το Tralala.gr φιλοξενήθηκε μια βραδιά στο Caramela και φρόντισε να σας μεταφέρει με πλούσιο φωτορεπορτάζ όλα όσα συμβαίνουν κάθε βράδυ στο συγκεκριμένο σχήμα.
tsalikis-xryspa-arseniou-kianos-caramela-02
Τι είδαμε…
Ο sexy Σάκης Αρσενίου
Αυτός είναι ο χαρακτηρισμός που θα δίναμε στον Σάκη Αρσενίου αφού όταν ερμηνεύει τις επιτυχίες του «Τι λες, τι λες», «Συγκεντρώσου» και πολλές ακόμη, όπως παρατηρήσαμε ο γυναικείος πληθυσμός του μαγαζιού τον απολαμβάνει στο έπακρο. Ιδιαίτερα ευδιάθετος, δεν σταματά να χαμογελά και να χαιρετά τους θαμώνες.
tsalikis-xryspa-arseniou-kianos-caramela-16
Ο λαϊκός της παρέας Κυριάκος Κυανός
Όταν φτάνει η σειρά του Κυριάκου Κυανού το ύφος της διασκέδασης αλλάζει… το ρεπερτόριο που επιλέγει είναι σε πιο λαϊκά μονοπάτια ενώ φροντίζει να ερμηνεύει τραγούδια που δεν τα συναντάς πολύ συχνά, όταν μάλιστα ερμηνεύει «Τα καγκέλια» η συμμετοχή του κόσμου είναι τεράστια . Ένα από τα ατού είναι το ιδιαίτερο χιούμορ του επί σκηνής.
tsalikis-xryspa-arseniou-kianos-caramela-31
Η ανανεωμένη Χρύσπα
Πρόκειται για το γυναικείο όνομα της παρέας. Η Χρύσπα ανανεωμένη και δείχνοντας να έχει ταιριάξει απόλυτα με το χώρο, μας παρουσιάζει ένα συνδυασμό pop και πιο λαϊκόμορφων κομματιών. Έχοντας στο πλευρό της και ένα εντυπωσιακό μπαλέτο που δίνει την δική του μουσική νότα, το πρόγραμμα της αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
tsalikis-xryspa-arseniou-kianos-caramela-30
Η ψυχή της παρέας και της θετικής ενέργειας Γιώργος Τσαλίκης
Όταν φτάνει η ώρα του Γιώργου Τσαλίκη το μαγαζί αλλάζει κυριολεκτικά και θυμίζει «γήπεδο»… Από τις πρώτες κιόλας νότες των τραγουδιών του το κοινό είναι ήδη όρθιο και χορεύει ενώ ο ίδιος με την ενέργεια του φροντίζει να ξεσηκώνει ακόμη και τον πιο απαιτητικό θαμώνα . «Δεν σου κάνω τον Άγιο», «Απαγορευμένο», «Άστο», «Κοίταξε με φεύγω», «Τα περαστικά μου», «Πανικός» είναι μερικές από τις επιτυχίες που απογειώνουν το κέφι ως τις πρώτες πρωινές ώρες.
tsalikis-xryspa-arseniou-kianos-caramela-23
Τι μας άρεσε…
-Οι γρήγορες μουσικές εναλλαγές που είχαν σαν αποτέλεσμα να μην κουράζονται οι θαμώνες
-Η άψογη και ευγενική εξυπηρέτηση των υπευθύνων
-Το ανεβαστικό κλίμα που επικρατούσε καθ’ όλη τη διάρκεια
-Το επικοινωνιακό χάρισμα του Γιώργου Τσαλίκη με τους θαμώνες
-Το πέρασμα των καλλιτεχνών σε όλο το μαγαζί … με αυτό τον τρόπο φροντίζουν να έρθουν κοντά ακόμη και με τα πιο απομακρυσμένα τραπέζια της πίστας
tsalikis-xryspa-arseniou-kianos-caramela-11
Το σχήμα του Caramela μετρά περισσότερους από δέκα συνεχόμενους μήνες λειτουργίας, ενώ ολοκληρώνει το πρόγραμμα του στις αρχές Ιουνίου. Επρόκειτο σίγουρα για ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια του κόσμου και σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι και πάλι κοντά μας από Σεπτέμβριο.
Ρεπορτάζ: Σοφία Μπεκιάρη
Φωτογραφίες: Νίκος Αντωνάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου