Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Τα σχήματα του φετινού χειμώνα .... Άρχισαν οι συμφωνίες και τα "μυστικά " ραντεβού.

Τα σχήματα του φετινού χειμώνα .... Άρχισαν οι συμφωνίες και τα μυστικά  ραντεβού.

Η φετινή σεζόν πίστέφτε με θα έχει ενδιαφέρον μιας και αρκετοί θα μείνουν εκτός πίστας, άλλοι θα τολμήσουν νέα πράγματα και ένα άλλο κομμάτι τραγουδιστών θα περπατήσει στην γνωστη πεπατημένη. ...

Ξεκινάω απο τον Αντώνη Ρέμο ο οποίος "κλείδωσε" την συμφωνία του με την Άννα Βίσση σε μια μουσική παράσταση που ακόμη επεξεργάζονται και σίγουρα υπόσχεται πολλά στην σκηνή του Αθηνών Αρένα. Ο Σάκης Ρουβάς θα είναι και φέτος στην σκηνή του " Διογένης" με τον Στέλιο Ρόκκο και σίγουρα θέλει και προσδοκά κάτι καλύτερο απο την μέτρια πορεία που είχε με την Αγγελική Ηλιάδη. Ο Γιάννης Πλούταρχος με τον Νίκο Οικονομόπουλο έδωσαν τα χέρια και θα είναι μαζί στο Fever τον φετινό χειμώνα και σίγουρα ο πήχης ανεβαίνει ψηλά. Στο Posidonio o Kωνσταντίνος Αργυρος απο τις 24 Αυγούστου θα ξεκινήσει τον κύκλο των χειρινών εμφανίσεων πρώτος και αναζητά ήδη γυναίκα.
Στο Teatro Music Hall θα δούμε την Πάολα και τον Παντελίδη πλαισιωμένους με κάτι ακόμη που σύντομα θα μάθετε.Μετά το σχήμα που άφησε στίγμα και σφραγίδα ο Κώστας Μπερτάκης συνεχίζει και ανανεώνει το πρόγραμμά του με τους δυο εμπορικότερους καλλιτέχνες.  Στο κέντρο Αθηνών η Νατάσα Θεοδωρίδου θα ηγηθεί του σχήματος και αναζητά παρτενέρ που μέσα στις επόμενες μέρες θα τον μάθουμε, ενώ στο ΦΩΤΑΕΡΙΟ ο Γιώργος Μαζωνάκης θα φιλοξενηθεί και πάλι με τον Λευτέρη Πανταζή όπως λένε οι πληροφορίες μου χωρίς όμως επίσημα να έχει κλειδώσει κάτι. Ο Πάνος Κιάμος ψηφίζει και φέτος Club 22 και η στελέχωση του σχήματος με νέα πρόσωπα είναι προς αναζήτηση μιας και αυτή τη περίοδο ο Πάνος είναι Αυστραλία για συναυλίες. Το στέκι του Νίκου Βέρτη θα είναι και πάλι η FANTASIA ενώ ROMEO και FRANGELICO θα έχουν νεανικά και after προγράμματα που πάντα κάνουν την διαφορά.  
Νότης Σφακιανάκης, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Πέκγυ Ζήνα, Δέσποινα Βανδή, Έλλη Κοκκίνου είναι σε αναμονή και μένει ασφαλώς να δούμε και τι θα κάνει ο Βασίλης Καρράς που προτιμά να ξεκινάει τις χειμερινές εμφανίσεις του απο την Θεσσαλονίκη. Αρχές Ιουλίου όλα θα έχουν οριστικοποιηθεί και θα τα μάθετε απο το Newspistol.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου