Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Αντώνης Κανάκης: «Γνώριζα ότι θα έβρισκαν το τραγούδι μου βαρετό ή μονότονο»

Αντώνης Κανάκης: «Γνώριζα ότι θα έβρισκαν το τραγούδι μου βαρετό ή μονότονο»

Ο Αντώνης Κανάκης, πριν από λίγα λεπτά, έκανε μια ανάρτηση με αφορμή το τραγούδι του, που ακούσαμε πριν από μερικές ημέρες.


Ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» είπε:...
«Όπως ανέφερα και στο «Ράδιο Αρβύλα», όταν παρουσιάσαμε το κομμάτι και οι υπόλοιποι τρεις δικαιολογημένα γελούσαν με το πόσο αστείος ήμουν λόγω της αγωνίας και της αμηχανίας που είχα, έστω και ένας άνθρωπος να βρισκόταν που θα τον άγγιζε το τραγούδι αυτό, για ‘μένα θα ήταν αρκετό. Το ότι βρεθήκατε τόσοι πολλοί και μπήκατε στη διαδικασία να μου γράψετε τόσο ωραία λόγια, με έκανε πολύ χαρούμενο και δύσκολα μπορώ να σας περιγράψω τι σημαίνει αυτό για ‘μένα. Ευχαριστώ λοιπόν, όπως ευχαριστώ και όσους μπήκαν στη διαδικασία να γράψουν με ευγένεια το ότι δεν τους άρεσε.
Συνειδητά το πρώτο αυτό τραγούδι που δημοσιοποίησα, είναι ένα μελαγχολικό, υποτονικό, ατμοσφαιρικό και αφαιρετικό κομμάτι. Γνώριζα βέβαια ότι η πλειοψηφία στη χώρα μας δεν ακούει και δε φαίνεται να εκτιμά το ύφος αυτό, αντιθέτως το βρίσκει έως και βαρετό, ή μονότονο. Ήξερα λοιπόν, ότι μόνο σε συγκεκριμένο κοινό μπορεί να απευθυνθεί και χάρηκα πολύ όταν διαπίστωσα από το περιεχόμενο των σχολίων σας, ότι αυτοί που ήταν να το εκτιμήσουν, φάνηκε να το εκτιμούν.
Στην επόμενη ανάρτηση θα βρείτε το καινούριο καλοκαιρινό edit του «Όταν Θα Μπορέσεις», διαθέσιμο για ελεύθερο download. Ελπίζω να σας αρέσει και να συνοδέψει κάπως το καλοκαίρι σας.
Και πάλι ευχαριστώ
».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου