Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ στο Politia live clubbing . Έπιασε μικρόφωνο ο ANTONIO...

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ στο Politia live clubbing . Έπιασε μικρόφωνο ο ANTONIO...

Ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε στην όμορφή πόλη το δυήμερο αυτό για την συναυλία που έδωσε στο λιμάνι με τον Στέλιο Ρόκκο και την Ελένη Φουρέιρα.
Στην συνέχεια όμως πήγε στην περιοχή του αεροδρομίου και άκουσε απο κοντά τους Βασίλη Καρρά - Πάολα και Παντελή Παντελίδη. ...
Σήμερα στο Newspistol βλέπετε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό αλλά και βίντεο απο την επίσκεψη τους στο Politia live clubbing. Το κέφι ανέβηκε στο κατακόρυφο και όταν πήρε μικρόφωνο απο τον Βασίλη Καρρά τα έδωσε όλα ο Αντώνης που αποθεώθηκε απο το κοινό. Πρέπει εδώ να τονίσουμε οτι ο λαικός ερμηνευτής αμέσως μετά τις εμφανίσεις του στην Αθήνα θα ανέβει τον Αύγουστο Θεσσαλονίκη για λίγες εμφανίσεις στο μαγαζί που είναι τώρα οι Καρράς - Πάολα - Παντελίδης. Υβόννη και Αντώνης απόλαυσαν και το πρόγραμμα του Παντελή Παντελίδη και ο "μικρός" πήρε γι άλλη μια φορά φήφο εμπιστοσύνης απο τον Α.Ρέμο που στηρίζει και χειροκροτεί την προσπάθεια του πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη. όσο αφορά την Υβόννη; Απλά την είχε δίπλα του καθ όλη την διάρκεια της βραδιάς.

Δείτε το βίντεο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου