Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Ποιο ήταν το γεγονός που συγκλόνισε τη νεαρή τραγουδίστρια;

Ποιο ήταν το γεγονός που συγκλόνισε τη νεαρή τραγουδίστρια;

Η Ελένη Χατζίδου μίλησε στο “Πρώτο Θέμα” για το χαμό που τη σόκαρε...
Μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεών της στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού, η Ελένη Χατζίδου μίλησε στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” για το πιο σοκαριστικό γεγονός της ζωής της.

“Πριν από ένα χρόνο πέθανε η αγαπημένη μου θεία από καρκίνο. Μάθαμε εντελώς ξαφνικά την ασθένεια. Είχε προχωρήσει σε τέτοιο σημείο που η κατάστασή της ήταν μη αναστρέψιμη. Το έζησα εξ' ολοκλήρου. Στο τελευταίο στάδιο ήταν πια λιωμένη από τον καρκίνο.”, ενώ συνεχίζει, λέγοντας: “Είναι σοκαριστικό να γνωρίζεις ότι ο άνθρωπός σου ενδέχεται και την επόμενη ημέρα να μη ζει. Στα τελευταία 24ωρα δεν είχε πια συναίσθηση, δε μιλούσε. Όταν “έφυγε”, ένα τραγούδι για εκείνη. Ελπίζω και εύχομαι κάποια στιγμή α το βγάλω. Η μαμά μου της έκλεισε τα μάτια. Με αγαπούσε πολύ.”


Η νεαρή τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει ήδη την καλοκαιρινή περιοδεία της, που περιλαμβάνει 17 σταθμούς στην Ελλάδα. Αφού ξεσήκωσε το βράδυ της Τετάρτης της Πρέβεζα, σήμερα θα βρεθεί στη Λευκάδα, ενώ ακολουθούν: Αίγιο (9/8), Ζάκυνθος (10/8), Πύλος (11/8), Ξυλόκαστρο (12/8), Κάρπαθος (14/8), Σέρρες (17/8), Χανιά (23/8), Μπαλί (24/8), Γιάννενα (29/8) και Ηγουμενίτσα (30/8).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου