Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Kλείδωσε η συνεργασία Πάολα - Παντελίδη φέτος στο Teatro. Σύντομα η επίσημη ανακοίνωση όλου του σχήματος.

Kλείδωσε η συνεργασία Πάολα - Παντελίδη φέτος στο Teatro. Σύντομα  η επίσημη ανακοίνωση όλου του σχήματος.

Η πολύ πετυχημένη περιοδεία τους αλλά και η απαίτηση του κόσμου να μην μπει αλλο όνομα μεγάλο μαζί τους, κλειδώνει την συνεργασία των δύο καλλιτεχνών με νέα αξιόλογα παιδιά της δισκογραφίας.
Αν και πολλά είχαν γραφτεί οτι η Πάολα πολιορκούταν απο πολλούς επιχειρηματίες, ο Κώστας Μπερτάκης έκανε την κίνηση ματ και μέτρησε η προσωπική φιλία που έχει με την γνωστή τραγουδίστρια για να συνεχίσουν την πολύ πετυχημένη περσινή συνεργασία τους. ...
Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες η Πάολα μαζί με τον Παντελή Παντελίδη θα είναι απο αρχές Οκτωβρίου στο νυχτερινό κέντρο  που άφησε το δικό του στίγμα στην νυχτερινή Αθήνα πέρσι.Η μεν Πάολα με νέα κομμάτια που έχει βγάλει και ετοιμάζει και άλλα απο Οκτώβριο και ο Παντελής Παντελίδης με εντατική προετοιμασία του δεύτερου δίσκου του θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα πρόγραμμα που υπόσχεται αυθεντική διασκέδαση μέχρι πρωίας. Η περιοδεία και των δύο καλλιτεχνών το καλοκαίρι σκίζει και δεν είναι τυχαίο που όλες οι εμφανίσεις τους ήταν sold out. Η Πάολα συνεχίζει απτόητη, ενώ ο Παντελής έκανε επιλεκτικά επτά εμφανίσεις στην Κύπρο και μια στην Πάτρα για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο λόγος; Γιατί ειναι στο στούντιο και ηχογραφεί το καινούργιο του cd. Μαζί τους θα είναι άλλα δύο ταλαντούχα παιδιά που το κάθε ένα απο την πλευρά του έχει δείξει δείγματα σοβαρά και πετυχημένα στον χώρο. Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη και σύντομα  θα υπάρχει επίσημη ανακοίνωση απο το Teatro Music Hall.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου