Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ο Βασίλης Καρράς 7 φορές πλατινένιος!! Πάολα - Παντελίδης του έκαναν έκπληξη λίγο πριν την πρεμιέρα τους στο Teatro....

Ο Βασίλης Καρράς 7 φορές πλατινένιος!! Πάολα - Παντελίδης του έκαναν έκπληξη λίγο πριν την πρεμιέρα τους στο Teatro....

H χθεσινή νύχτα ήταν αφιερωμένη στον άρχοντα της νύχτας. Τον λαικό ερμηνευτή που το καλλιτεχνικό του παρελθόν είναι συνδεδεμένο μόνο με επιτυχίες.
Η συνεργασία του με τον Φοίβο μετά απο 13 χρόνια όμως έφερε πολλαπλή πλατινά. Ούτε μια , ούτε δύο αλλά επτά!!! ...
Στο party που διογρανώθηκε στο DA LUZ είδαμε τον Νίκο Οικονομόπουλο, την Ελένη Φουρέιρα ( που συνοδευόντουσαν απο τους κ.Παπαγεωργίου και κ. Αρσενάκο), τον Χρήστο Μενιδιάτη, τον Θάνο Πετρέλη, τον Βαλεντίνο, την Ελένη Χατζίδου, την Στέλα Καλή, τον Ηλία Καμπακάκη, τον Άκη Δείξιμο, την Έλλη Κοκκίνου, την Ειρήνη Παπαδοπούλου, τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Σάκη Αρσενίου, τον Κυριάκο Κυανό, τον Χάρη Κωστόπουλο και πολλούς άλλους. Οι δύο καλλιτέχνες που συγκίνησαν τον Βασίλη όμως, ήταν οι συναδελφοί του στο Teatro την σεζόν που πέρασε. Πάολα και Παντελής Παντελίδης έκαναν την εμφανισή τους λίγο μετά τις 21.30 και τα φλάς άστραψαν. Ο Παντελης συνόδεψε την Πάολα σε μια απο τις σπάνιες κοινές εμφανίσεις τους και ο Βασίλης Καρράς χάρηκε πολύ και οι αγκαλιές μεταξύ τους ήταν πολλές. Βρήκαν χρόνο να θυμηθούν ωραίες στιγμές και τους ευχήθηκε ο λαικός βάρδος καλή επιτυχία για αύριο στο Teatro. O Παντελής και η Πάολα μίλησαν στα τηλεοπτικά συνεργεία, ευχήθηκαν τα καλύτερα στον Βασίλη Καρρά και προσκάλεσαν στην πρεμιέρα τους όλο τον κόσμο αύριο βράδυ.
Βασίλης Καρράς: Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους μου που με τίμησαν. Η συνεργασία μου με τον " πιστσιρίκο" ( εννοεί τον Φοίβο) ήταν μοναδική και την θέλαμε και οι δύο. Ο κόσμος την αγάπησε και σήμερα πήραμε και την διακρισή μας. Κάτι τέτοιες στιγμές νομίζω δε χρειάζονται πολλά λόγια. Μιλάει η ψυχή και η αγάπη γι αυτό που κάνεις" που είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Καρράς που συνοδευόταν απο την γυναίκα του Χριστίνα και την κόρη του Ειρήνη. Να προσθέσουμε οτι στην παρέα τους ήταν και ο αδερφός του Νίκου Βέρτη, Δημήτρης με την γυναίκα του!! Πάντα επιτυχίες στον Βασίλη Καρρά να ευχηθούμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου