Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Aποκλειστικά στο Newspistol το εξώδικο της Αγγελικής Ηλιάδη και του Σάββα Γκέντσογλου

Aποκλειστικά στο Newspistol το εξώδικο της Αγγελικής Ηλιάδη και του Σάββα Γκέντσογλου

Η Αγγελική Ηλιάδη ξεσπά και δίνει απάντηση με εξώδικο στο δημοσίευμα που την έφερε να πέφτει θύμα άγριου επεισοδίου από τον συντροφό της Σάββα Γκέντσογλου. ...

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ –ΔΗΛΩΣΗ
1) Της Aγγελικής Ηλιάδη, κατοίκου Ν. Σμύρνης Αττικής οδός Νικομηδείας αρ. 29.
2) Του Σάββα Γκέντσογλου του Βασιλείου, κατοίκου Γλυφάδας Αττικής, Λ. Βουλιαγμένης.
ΠΡΟΣ
Την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ Α.Ε», ιδιοκτήτρια της πανελλήνιας κυκλοφορίας έντυπης εφημερίδας «ESPRESSΟ» καθώς και της ηλεκτρονικής εφημερίδας «espressonews.gr», η οποία εδρεύει στην Αθήνα, οδός Ερατοσθένους, αρ. 1 (Παγκράτι) και εκπροσωπείται νόμιμα.

***********************

    Με αγανάκτηση και δυσφορία πληροφορηθήκαμε το περιεχόμενο δημοσιεύματος άκρως συκοφαντικού και δυσφημιστικού προς το πρόσωπό μας, το οποίο καταχωρήθηκε στο εξώφυλλο και σε ολοσέλιδο κείμενο εντός της έντυπης εφημερίδας σας, την Πέμπτη 10-10-2013. Το αυτό δημοσίευμα αναρτήθηκε την ίδια ημέρα και ώρα 13:00 μ.μ και στον δικτυακό τόπο της ηλεκτρονικής εφημερίδας «espressonews.gr», ιδιοκτησίας σας.
    Συγκεκριμένα, την ανωτέρω ημερομηνία δημοσιεύτηκε στις ως άνω εφημερίδες (έντυπη και ηλεκτρονική) κείμενο, το περιεχόμενο του οποίου βλάπτει την τιμή και την υπόληψή μας και προσβάλλει βάναυσα την εν γένει προσωπικότητά  μας. Το εν λόγω κείμενο έφερε τον τίτλο«Ουρλιαχτά, σπρωξιές, μπουγέλα!» και υπέρτιτλο: «Άγριο επεισόδιο με Ηλιάδη-Γκέντσογλου στο κέντρο όπου τραγουδάει ο Βέρτης» και συνοδευόταν από τις φωτογραφίες μας.
    Το  περιγραφόμενο στο ως άνω δημοσίευμα επεισόδιο, το οποίο υποτίθεται ότι έλαβε χώρα μεταξύ της πρώτης και του δεύτερου από εμάς κατά την έξοδό μας σε νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, αλλά και το «άγριο σκηνικό ερωτικού πάθους και ζήλιας» το οποίο δήθεν εκτυλίχθηκε ανάμεσά μας και αποδίδεται με εκπληκτικά γλαφυρό τρόπο στο ως άνω δημοσίευμα, ανήκουν στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας του αρθρογράφου και του συντάκτη του ανωτέρω δημοσιεύματος, τα δε αναφερόμενα σε αυτό περιστατικά είναι ψευδή  και συκοφαντικά, δημοσιεύθηκαν δε εν γνώσει της αναληθείας τους και χωρίς την απαιτούμενη προγενέστερη της δημοσίευσης του κειμένου διασταύρωση τους.
Το ανωτέρω δε δημοσίευμα,  το οποίο παρουσιάζει την πρώτη από εμάς να εκδηλώνω επιθετική και ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι στον δεύτερο από εμάς-συνοδό μου και μας εμφανίζει να δημιουργούμε επεισόδια, φασαρίες και καβγάδες σε δημόσιους χώρους ενώπιον θαμώνων νυχτερινών κέντρων, όχι μόνο απέχει από την πραγματικότητα, είναι ψευδές και συκοφαντικό αλλά προσβάλει παράνομα και δόλια το ήθος, την τιμή και την υπόληψή μας, αλλοιώνοντας τη δημόσια εικόνα μας και υποτιμώντας μας ως ανθρώπους,  καταξιωμένους επαγγελματίες και την πρώτη από εμάς ως μητέρα ενός ανήλικου τέκνου.
Παρόλο δε που γνωρίζατε ότι το περιγραφόμενο στο ως άνω δημοσίευμα επεισόδιο ουδέποτε έλαβε χώρα και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, σκοπίμως μας διαβάλετε με αυτόν τον άκρως συκοφαντικό τρόπο. Αυτό βέβαια δεν οφείλεται σε λανθασμένη πληροφόρηση ή σε παρερμηνεία από πλευράς σας, καθώς δεν φροντίσατε να διασταυρώσετε την ακρίβεια των δημοσιευομένων, παρότι είχατε αυτή τη δυνατότητα με απευθείας επικοινωνία με εμάς, αλλά στη δόλια προαίρεσή σας και στον άμεσο σκοπό προσβολής της προσωπικότητάς μας, στα πλαίσια «κεντρίσματος» του κακώς νοούμενου ενδιαφέροντος του αναγνωστικού κοινού για την αύξηση και μόνο της κυκλοφορίας της εφημερίδας σας.  
Πρόκειται λοιπόν για ένα ασύστολο ψεύδος εις βάρος μας που σκοπό έχει να μας θίξει και να μας κατασυκοφαντήσει ενώπιον των χιλιάδων αναγνωστών των ανωτέρω εφημερίδων (έντυπης και ηλεκτρονικής).
επικοινωνήσετε μαζί μας προς επαλήθευση του π δεν επιχειρήσατε στοιχειωδώς προ της αναδημοσιεύσεως του «ρεπορτάζ» να επικοινωνήσετε μαζί μας προς επαλήθευση του περιεχομένου του, αποδεικνύοντας με τον τρόπο αλλά υπαγορεύτηκε από συμφέροντα που
    Πε                               ΓΙΑ  ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ

α) Να απέχετε στο μέλλον από την δημοσίευση οποιουδήποτε σε βάρος μας ψευδούς και συκοφαντικού γεγονότος από τα ως άνω αναφερόμενα, τόσο στην ηλεκτρονική όσο και στην έντυπη εφημερίδα ιδιοκτησίας σας.
β) Να αποκαταστήσετε την τιμή και την υπόληψή μας, δημοσιεύοντας το περιεχόμενο της παρούσας καθώς και σχετικό δημοσίευμα με το οποίο να ανακαλείτε το περιεχόμενο του ως άνω με ημερομηνία δημοσίευσης 10-10-13 αναληθούς, συκοφαντικού και προσβλητικού της προσωπικότητάς μας δημοσιεύματος, τόσο στην έντυπη εφημερίδα «ESPRESSΟ» όσο και στην ηλεκτρονική εφημερίδα «espressonews.gr», ιδιοκτησίας σας,  άλλως σας δηλώνουμε ότι θα σας υποχρεώσουμε προς τα ανωτέρω δικαστικώς.

    Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας απ’ οπουδήποτε και αν απορρέει αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα σ’ αυτόν, προς τον οποίον απευθύνεται, για να λάβει γνώση, να επέλθουν οι νόμιμες συνέπειες και να την αντιγράψει ολόκληρη στην έκθεση επιδόσεως.
Γίνεται μνεία ότι επικολλήθηκε ένσημο Τ.Π.Δ.Α ευρώ 1,15.





Αθήνα, 15-10-2013
Η Πληρεξούσια Δικηγόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου