Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Η Νατάσα Θεοδωρίδου προετοιμάζεται για τον χειμώνα με τον Στέλιο Ρόκκο, τον Κώστα Μαρτάκη και τη Θωμαή Απέργη

theodoridou

Η 41χρονη τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου είναι επικεντρωμένη στα επαγγελματικά της πλάνα το τελευταίο διάστημα, η οποία επιστρέφει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.
Σύντομα θα αρχίσει πρόβες μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο, τον Κώστα Μαρτάκη και τη Θωμαή Απέργη στο νυχτερινό χώρο Κέντρο Αθηνών που η πρεμιέρα τους είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου.
Η τραγουδίστρια δεν κρύβει την ικανοποιήσή της για το καινούργιο της CD που θα κυκλοφορήσει αρχές Οκτωβρίου, σε μουσική του Αντώνη Βαρδή. «Η Νατάσα πέρασε στο στούντιο ατελείωτες ώρες με τον Αντώνη και εκτιμά ο ένας τον άλλον απεριόριστα» εξηγεί στο ΟΚ! πρόσωπο  από το φιλικό της περιβάλλον.
Το μεσημέρι της Τετάρτης, 18 Σεπτεμβρίου, ο φακός του περιοδικού ΟΚ! εντόπισε την Νατάσα Θεοδωρίδου στην Κηφισιά έχοντας ολοκληρώσει την έξοδο της στην περιοχή. Το βράδυ της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε με τον καλό της φίλο και ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου «Βοτανικός», Νίκο Πριόβολο, που  χειροκρότησε την πρεμιέρα του Αντύπα, του Νίκου Κουρκούλη και της Αγγελικής Ηλιάδης.
theodoridou ok1
theodoridou ok2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου