Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Πάολα - Παντελίδης: 2η σεζόν που συνεργάζονται στο Teatro!! Tι τους ενώνει και τι τους χωρίζει;

Πάολα - Παντελίδης: 2η σεζόν που συνεργάζονται  στο Teatro!! Tι τους ενώνει και τι τους χωρίζει;

Μια συνεργασία για να δέσει θέλει πολύ καλά συστατικά και άλλες φορές πολύ καλό "μαγείρεμα" για να μείνει φρέσκια και με πολύ διάρκεια.
Στην περίπτωση της Πάολα και του Παντελίδη όμως τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά......
Όλα ξεκίνησαν με την συνεργασία τους με τον Βασίλη Καρρά σε μια σεζόν άνευ λογικής και προηγουμένου με 70 σχεδόν νύχτες στο Teatro και 20 στην Θεσσαλονίκη. Ρεκόρ για τα δεδομένα της νυχτερινής ζωής και με την οικονομική κρίση να μαστιγώνει τον κόσμο. Μέσα απο αυτή τη συνεργασία Πάολα και Παντελής "έδεσαν " την δική τους χημεία αν και δεν είχαν κάποιο ντουέτο στην πίστα και απέλτησαν περισσότερες εμεπιρίες δίπλα στον άρχοντα της πίστας. Και ερχόμαστε στο φέτος. Μετά απο ένα μήνα πάλι γίνεται το αδιαχώρητο στο Teatro. Κάποιοι έβγαλαν σφαγμένους και τσακωμένους τους δύο καλλιτέχνες γιατί λέει η Πάολα δε πήγε στην παρουσίαση του δίσκου του Παντελή. Η κορυφή είναι δύσκολα, αλλά πολύ εύκολο να σε " φάνε" επειδή πολύ απλά δεν αντέχουν να σε βλέπουν να πρωταγωνιστείς. Πάολα και Παντελίδης έχουν κάποια κοινα σημεία στον χαρακτήρα τους. 1) Κοιτάζουν μόνο πως να διασκεδάζουν τον κόσμο 2) Σέβονται συνεργάτες, προσωπικό και τον επιχειρηματία του μαγαζιού 3) Αγαπάνε αυτό που κάνουν και τα κομμάτια τους εκτός απο σουξέ , στο σύνολο τους ακούγονται απο μεγάλη μερίδα συναδέλφων τους 4) Και τέλος κρατάνε πολύ χαμηλούς τόνους και είναι απίστευτοι χαρακτήρες. Τα καμαρίνια τους είναι δίπλα δίπλα και οι πλάκες που γίνονται είναι μοναδικές  ακόμη και μετά το πρόγραμμα που το πάρτυ συνεχίζεται μεχρι τις 12.00 και 13.00 το μεσημέρι.
Όσο αφορά αυτό που μπορεί να τους χωρίσει; Είναι μόνο ο κακός εαυτός τους. Που μένει μέχρι στιγμής εκτός μαγαζιού και δεν έχει γίνει κάτι που να τους λυγίσει. Υγεία υπάρχει, όρεξη και ταλέντο υπάρχει και το αποτέλεσμα είναι αυτό που δίνει ως πρόσταγμα η Πάολα κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Της πο@@@νας θα γίνει , την ώρα που ο Παντελής λέει βαράτε Κονγκολέζοι!! Δύο καλλιτέχνες με μοναδικό σκοπό την επιτυχία και την διασκέδαση του κόσμου. Θέλουν δε θέλουν κάποιοι είναι φιλαράκια και σέβεται ο ένας την δουλειά του άλλου. Αλλιώς δε θα έπαιρνε κομμάτι η Πάολα στον δίσκο της απο τον Παντελή!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου