Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Πάολα - Παντελίδης : Η απάντηση στις αστειότητες που γράφτηκαν για την κόντρα τους!!

Πάολα - Παντελίδης : Η απάντηση στις αστειότητες που γράφτηκαν για την κόντρα τους!!

Πάολα - Παντελίδης : " Η μεγάλη κόντρα" !! Αυτό τον τίτλο δε θα περίμενα ποτέ να τον διαβάσω και ειλικρινα γελάσαμε πολύ μέσα στο Teatro όλοι μας!! Η απάντηση σήμερα στο Newspistol!!...

Όταν κάποιος δεν έχει τι να κάνει , σύμφωνα με την παράδοση εασχολείται με τους άλλους και δημιουργεί ένα θέμα, μια ίντριγκα προκειμένου με κάποιο τρόπο να μείνει στην επιφάνεια απο την αφάνεια. Αυτό έγινε και σε μικρή μερίδα συναδέλφων δημοσιογράφων που έπεσαν θύμα απο μια "συνάδελφο" σε εισαγωγικά πάντα που έγραψε οτι ο Παντελής Παντελίδης έχει κόντρα με την Πάολα και δε μιλιούνται επειδή δε πήγε στην παρουσίαση του CD του στο Baraonda την Πέμπτη το βράδυ!! Η Πάολα και ο Παντελής  λοιπόν μέχρι και τις 10.00 το πρωί μαζί με τους συνεργάτες τους ήταν στο καμαρίνι της και συμμετείχαν σε ένα ξέφρενο party με χορό και πολύ κέφι. Έφαγαν όλοι το πρωινό τους και έδειξαν πόσο αγαπημένοι είναι. Όλο αυτό μάλιστα που γράφτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής,  δε μπορούσαν να μη το σχολιάσουν και μόνο πικρία και απορία τους προκάλεσε. Η Πάολα είχε ενημερώσει οτι δε θα μπορούσε να είναι στην εκδήλωση πριν τη 01.00 τα ξημερώματα μιας και είχε φωτογράφηση . Αυτή η είναι η αλήθεια για την απουσία της. 
Νομίζω δε αξίζει άλλο να μπεις σε αναπαραγωγή ψεύτικου ρεπορτάζ μιας και αυτό που σας αναφέρουμε δείχνει πως ήταν και είναι τα πράγματα σε όλη την οικογένεια του Teatro μαζί βέβαιa με την Τάμτα και τον STAN που έχουν καταπληκτική σχέση με τους δύο καλλιτέχνες μιας και ακούστηκε οτι STAN - Παντελιδης έχουν διαφορές και δε λένε ούτε γεια!! Λάθος πόρτα μάλλον χτύπησε ο δάιμονας της παραπληροφόρησης!! Η φωτογραφία που βλέπετε δεν είναι κάτι άλλο απο μια απο τις δεκάδες αγκαλιές της Πάολίνας στον Παντελή στο καμαρίνι του γύρω στις 23.3ο το βράδυ που ετοιμαζόντουσαν για το πρόγραμμά τους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου