Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Έλενα Παπαρίζου|Μάθετε όλα όσα σχολίασε σε πρόσφατη συνέντευξή της

paparizou-sos1

Η αγαπημένη τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο ένθετο people της εφημερίδας Πρώτο Θέμα μίλησε για τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη
και την συμμετοχή της στον τελικό του Melodifestivalen απ όπου θα επιλεγεί ο εκπρόσωπος της Σουηδίας για την Eurovision.
Η Έλενα Παπαρίζου έδωσε μία συνέντευξη μέσα από την οποία απάντησε σε αρκετά θέματα. Η συνέντευξή της κυκλοφόρησε σε ένθετο της εφημερίδας Πρώτο Θέμα την Κυριακή 1/12.
Με μερικά από τα θέματα που τέθηκαν σε αυτή την συνέντευξη να είναι η επερχόμενη συμμετοχή της στον διαγωνισμό του Melodifestivalen όπου μέσα από αυτόν θα επιλεγεί ο-η εκπρόσωπος της Σουηδικής αποστολής που θα εκπροσωπήσει την Σουηδία στην Eurovision το 2014.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια όταν ρωτήθηκε για το αν είναι αγχωμένη με την συμμετοχή της αυτή απάντησε :”Σαφώς! Γι΄αυτό και δεν λέω ότι θα πάω EUROVISION . Θα συμμετάσχω στο Melodifestivalen και ο κόσμος θα επιλέξει τι τελικά θα γίνει.”
Τέλος η Έλενα Παπαρίζου στην ερώτηση για το πως είδε η ίδια την απόφαση της Δέσποινας Βανδή να αποχωρήσει από το μουσικό σχήμα στο οποίο θα εμφανιζόταν μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη  απάντησε πως:”Τον Νότη τον σέβομαι ως καλλιτέχνη αλλά κατανοώ και την λογική της Δέσποινας που έγραψε ότι είναι παιδί μεταναστών”.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου