Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Η Ελένη Φουρέιρα μιλάει….γενικά, για τον Γιώργο Σαμαρά. «Αν η σχέση δεν έχει κάνει τον κύκλο της, δεν έχει κλείσει οριστικά μετά από έναν χωρισμό»!

foureira

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν η χθεσινή καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στο «Νικ ο’ Κλοκ».
Η τραγουδίστρια μίλησε εμμέσως για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα για την επανασύνδεσή της με τον Γιώργο Σαμαρά , του οποίου σημειωτέον το όνομα δεν αναφέρθηκε ποτέ αλλά και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν.
Στην ερώτηση του Νίκου Μουτσινά αν εκείνη κλείνει οριστικά τις σχέσεις της με έναν χωρισμό, η Ελένη Φουρέιρα απάντησε: «Αναλόγως τη σχέση. Αν θεωρείς ότι με έναν άνθρωπο η σχέση δεν έχει κάνει τον κύκλο της, είτε επειδή εσύ ήσουν πολύ μικρή είτε εκείνος, βάζεις άνω τελεία. Γενικά αν θεωρείς ότι τη σχέση αυτή δεν την έζησες όπως θα έπρεπε, σαν να ήταν λάθος το timing. Κατάλαβα ότι ο επιμένων νικά τελικά. Και δεν μιλάω για μια σχέση συγκεκριμένα».
Όταν ο οικοδεσπότης της εκπομπής προσπάθησε να αναφερθεί πιο συγκεκριμένα στην επανασύνδεσή της με τον Γιώργο Σαμαρά, εκείνη σχολίασε: «Δεν μπορείς να σχεδιάσεις τον έρωτα και αν θα είσαι με κάποιον. Και πάλι μιλάω γενικά. Υπάρχουν σχέσεις που σου έρχονται και απλά δεν βλέπεις τίποτα», ενώ παράλληλα επεσήμανε: «Είμαι πάρα πολύ και ερωτευμένη και ευτυχισμένη».
Η Ελένη Φουρέιρα για την προσωπική της ζωή
 Η Ελένη Φουρέιρα για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου