Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Χ. Μενιδιάτης- Η. Βρεττός- Χ. Σάλτη: Απολαύστε όλα όσα έγιναν στη καυτή πρεμιέρα τους | φωτορεπορτάζ

menidiatis live @ gotham city 27

Μπορεί η παράταση για το σχήμα του Gotham City Stage να διήρκησε περίπου ένα μήνα, αλλά τελικά η στιγμή επιτέλους έφτασε για την μοναδική πρεμιέρα!
Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου το Gotham City Stage άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε το κοινό που κατέφθασε και πλημμύρισε το μαγαζί, για να απολαύσει τον Χρήστο Μενιδιάτη, τον Ηλία Βρεττό και τη Χριστίνα Σάλτη στην δυναμική τους πρεμιέρα. Φυσικά το tralala.gr δεν θα μπορούσε να την χάσει! 

menidiatis live @ gotham city 31
Το Gotham City Stage, ένας ανανεωμένος, μοντέρνος, αλλά παράλληλα φιλόξενος χώρος, που μας έκανε να νιώσουμε τη ζεστασιά από τη πρώτη στιγμή και μας προετοίμασε για τη δυνατή βραδιά που απλωνόταν μπροστά μας… Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή! Η ανανεωμένη Χριστίνα Σάλτη… Μας ξεσήκωσε σε ρυθμούς pop και όχι μόνο, ενώ μας έκανε να “Λιώσουμε γι’ αυτήν” με τις επιτυχίες της, ερμηνεύοντας μεταξύ άλλων και τραγούδια λαϊκού ρεπερτορίου που ανέβασαν το κέφι στο κόκκινο! Φυσικά ο χορός δεν είχε σταματημό, ενώ ξεχώρισε για την άμεση επαφή με το κοινό, αλλά και την επικοινωνία που κατέφερε να αναπτύξει με όσους παρευρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο, κάνοντας το κλίμα οικείο και ξεσηκώνοντας τους πάντες.

menidiatis live @ gotham city 07

Έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε η κοινή εμφάνισή της με τον Ηλία Βρεττό επί σκηνής… Ο δυναμικός Ηλίας Βρεττός… Το κοινό τον έχει αγαπήσει για αυτό και ήταν παρών στη πρεμιέρα για να το αποδείξει! Ο Ηλίας Βρεττός κατάφερε να ανεβάσει κατακόρυφα τη θερμοκρασία ώρα με την ώρα, με τη μια επιτυχία να διαδέχεται την άλλη. - See more at: 

menidiatis live @ gotham city 14

Απολαύσαμε το “Αχ καρδιά μου”, “Να μείνεις για πάντα”, “Τι δεν καταλαβαίνεις”, “Κορώνα γράμματα” και πολλές ακόμη επιτυχίες που κράτησαν το ενδιαφέρον αλλά και το κέφι αμείωτο για ώρες!
menidiatis live @ gotham city 16

Και η στιγμή φτάνει για τον Χρήστο Μενιδιάτη… Πλέον τον γνωρίζουμε και ως τζέντλεμαν του ελληνικού πενταγράμμου! Μας υποδέχτηκε στην πρεμιέρα του Gotham και μας κράτησε συντροφιά, μας έκανε να ταξιδέψουμε, να συγκινηθούμε, αλλά και να χορέψουμε ερμηνεύοντας επιτυχίες του, όπως “Δεν πάμε καλά”, “Κάνε δουλειά σου”, “Πάνω από όλα” και πολλά ακόμα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει
menidiatis live @ gotham city 24

Το χειροκρότημα δυνατό, κατάφερε να κάνει το μαγαζί να σείεται και φυσικά ήταν αναμενόμενο…
menidiatis live @ gotham city 23

Η διασκέδαση στο Gotham συνεχίστηκε μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες με το κέφι αμείωτο. Ένα ακόμη φρέσκο σχήμα που έρχεται να μας κρατήσει συντροφιά αυτόν τον χειμώνα και αναμένεται σίγουρα δυνατό! 

http://www.tralala.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου